Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Taros Kami

Foshan Lintratek Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Lantai 1, Gedong 8, Taman Industri Kreatif Fanjiaju, Jalan Sanyou Kidul, Kota Shiwan, Distrik Chancheng, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina

Telepon

Hapé: +86 130 7742 0659

Telepon: +86 0757 8230 1050

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Ninggalkeun Pesen Anjeun


Ninggalkeun Pesen Anjeun