Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Gedong Ukuran Gede

Solusi jaringan sélulér ngawangun ukuran ageung sareng panguat sinyal telepon sélulér Lintratek

Kiwari, alat-alat telekomunikasi, hususna telepon sélulér, geus jadi pinunjul dina kahirupan sapopoé masarakat.Tapi telepon sélulér henteu salawasna tiasa nampi resi sinyal anu saé di sababaraha tempat, naha?Ieu bisa disababkeun ku sababaraha alesan: jarak ti munara dasar sinyal telepon sélulér jauh teuing, témbok wangunan motong transmisi sinyal, akun pamaké sinyal telepon sélulér dina spasi sarua teuing ...
Janten, naon anu tiasa ngabéréskeun masalah ieu dina sadetik?Jawabanana nyaéta panguat sinyal ponsel, atanapi sakapeung urang nyarioskeun penguat sinyal atanapi pengulangan sinyal.Panginten pikeun sababaraha lalaki, éta énggal sareng asing anu teu acan kantos didangu.Tapi sabenerna aya dina kahirupan urang madhab.Di mall balanja, gedong bisnis modern, tempat parkir, bumi anjeun, kantor anjeun…

aplikasi

Di tempat-tempat ieu biasana sesah kéngingkeun resi sinyal anu saé tapi anjeun tiasa nelepon telepon kalayan lingkungan telekomunikasi anu saé, sabab alat kit pinuh booster sinyal disumputkeun di gedong.Candak sampel, di tempat parkir (basement), pls tingali gambar ieu:

pamasangan booster mobile

TSanaos transmisi sinyal dipotong sateuacanna, saatos nyetél solusi jaringan anu dirancang ku lintratek sareng pasang booster sinyal anu kuat sareng anteneu komunikasi ieu, sadayana tempat parkir ditutupan ku sinyal telepon sélulér anu saé, ulah hariwang ngeunaan éta henteu tiasa nyandak telepon nalika kadesek. kajadian.

 

In kaca ieu, kami bakal nyarankeun Anjeun sababaraha solusi jaringan cocog pikeun sababarahawangunan ukuran tengah, kayaning hotél, wangunan apartemen, sakabeh lantai kantor, jsb ...

If anjeun peryogi solusi jaringan ngeunaanwangunan ukuran leutik kawas imah, kantor imah, studio, klik di dieutina rekomendasi.

Kombinasi pilihan pikeun aplikasi anu béda

OKombinasi ptional

Fuih Kit

Conten

AGC

MGC

Ckaleuleuwihi

Pamawa jaringan

(Frékuénsi pita)

lintratek-aa23-mobile-signal-booster 

AA23 TRI BAND*1

anteneu LPDA * 1

Anteneu siling*4

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

AGC

400-600m2

Sngadukung3 frékuénsitina operator béda dina waktos anu sareng

 lintratek-kw20l-quad-mobile-signal-booster

KW20L QUAD BAND*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*2

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

AGC

600-800sqm

Sngadukung4 frékuénsitina operator béda dina waktos anu sareng

 lintratek-kw20l-penta-mobile-signal-booster

KW20L PENTA BAND*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*4

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

AGC

1000-1200m2

Sngadukung5 frékuénsitina operator béda dina waktos anu sareng

 lintratek-F-seri-mobile-sinyal-booster

KW33F TRI BAND*1

Grid anteneu*1

Canteneu eiling * 6

Panelanteneu*6

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

AGC + MGC

2400-3600m2

Sngadukung3 frékuénsitina operator béda dina waktos anu sareng

Masih aya hiji hal anu kedah diajar, nyaéta sateuacan anjeun ngarencanakeun mésér booster sinyal telepon sélulér, anjeun kedah mastikeun pita frékuénsi operator jaringan pangguna.

If anjeun tiAmérika Kalér, Puntenklik di dieupikeun mariksa modél anu cocog sareng pita frékuénsi anu leres.

If anjeun tiAmérika Kidul, Puntencngaletak dieupikeun pariksa kaluar.

If anjeun tiÉropa, Puntenklik di dieupikeun meunangkeun rekomendasi anu leres.

If anjeun tiAfrika, Puntenklik di dieupikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep ihwal solusi jaringan jeung pita katuhu.


Ninggalkeun Pesen Anjeun