Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Item Service Lintratek

OEM & ODM Service

Lintratek nyayogikeun klien OEM & ODM Service, urang tiasa ngalakukeun ieu kusabab urang gaduh departemen R&D sareng gudang, dilengkepan mesin produksi canggih sareng jalur produksi anu efisien.Sabenerna, dina 10 taun ieu, Lintratek parantos nampi seueur patarosan jasa OEM&ODM, sareng ngalaksanakeun padamelan anu saé unggal waktos.Upami anjeun hoyong ngawangun merek anjeun nyalira sareng peryogi produksi anu urgent, kami yakin yén éta bakal sampurna sareng nganteurkeun éta ASAP.
A: Naon bédana antara OEM na ODM?
Nurutkeun katerangan wikipedia, OEM, atawa urang nyebutkeun pabrik alat aslina, umumna disebut pausahaan nu ngahasilkeun suku cadang jeung alat nu bisa dipasarkan ku produsén séjén.Éta hartosna, upami anjeun hoyong nyiptakeun modél anjeun sorangan pikeun booster sinyal telepon sélulér sareng anteneu komunikasi, sareng merek anjeun nyalira, ti papan sirkuit inti ka desain luar, tapi anjeun henteu sayogi pikeun produksi, maka anjeun tiasa nyauran Lintratek pikeun ngalakukeunana. kanggo Anjeun.
ODM (produsén desain asli) hartosna yén kami Lintratek gaduh harta desain modél, tapi kami nyayogikeun anjeun labél atanapi warna jasa khusus.Dina sababaraha cara, anjeun ogé tiasa ngawangun merek anjeun nyalira ku naroskeun jasa ODM.
Dina sistem produksi dewasa Lintratek, unggal produk bakal lulus uji anu ketat nalika dina prosés semi-réngsé sareng prosés réngsé.Ieu sababaraha kasus suksés jasa OEM & ODM kami.
B: Naon MOQ tina jasa Lintratek OEM & ODM?
Sacara umum, MOQ of Lintratek OEM of repeater sinyal mobile nyaéta 100PCS;jeung MOQ of ODM nyaeta 1000PCS.

Pra-penjualan Service

Saatos kami nampi patarosan anjeun ku telepon atanapi email, kami bakal nyobian ngahubungi anjeun pikeun diajar ngeunaan kaayaan anjeun: lokasi anjeun (nagara sareng kota), jaringan anu anjeun anggo, lingkungan telekomunikasi anjeun, rencana pamasaran anjeun upami anjeun hoyong. meuli keur dijual deui…
Ku alatan éta, urang tiasa nyarankeun modél panguat sinyal telepon sélulér anu leres sareng cocog sareng produk anu sanés anu ngadukung anjeun.
Upami anjeun hoyong mésér pikeun panggunaan pribadi, kami bakal nyarankeun anjeun modél anu paling épisién anu paduli ngeunaan pangalaman anjeun, upami anjeun gaduh wates anggaran anjeun, kami ogé bakal nyarankeun sababaraha modél anu murah pikeun pilihan anjeun.
Upami anjeun grosir atanapi distributor sareng ngarencanakeun mésér booster sinyal Lintratek pikeun dijual deui, kami bakal nyarankeun model anu paling panas-jualan nyumponan tingkat konsumsi tempat lokal anjeun.

Saatos-penjualan Service

Saatos Anjeun nampa barang tur masang alat, meureun pikeun sababaraha alesan, mesin teu tiasa dianggo ogé.Anu mimiti, anjeun tiasa ngahubungi tim saatos penjualan profésional kami sareng ngajelaskeun masalah anjeun, tim kami bakal nguji pangsaéna pikeun ngabéréskeunana.Saatos anjeun nyobian solusi tapi masalahna masih teu tiasa dibenerkeun, di dieu kami gaduh barang jasa saatos penjualan pikeun ngajagi kauntungan anjeun.

Balik Dina 30 Dinten

Return Alesan

Kirim-kaluar fee pengiriman barang

Kirim-balik fee pengiriman barang

produkKualitas

Lintratek

Lintratek

OAya Alesan

Client

Client

Henteue:

  1. Mangga tawarkeunbukti(video atawa poto) pikeun ngabuktikeun "Pkualitas produk”.
  2. "Kualitas Produk" henteu kalebet Frékuénsi-Not-Cocok, upami klien hoyong uih deui barang kusabab masalah frekuensi, klien kedah mayar biaya pengiriman pikeun ngirim kaluar sareng balik.

 

Otaun anyar Gjaminan& Llamun- Pangropéa Panjang

Kawijakan Jaminan

Kirim-balik-ka-pabrikwaragad pengiriman barang

Kirim-balik-ka-kliénwaragad pengiriman barang

produkKualitas Dina Hiji Taun

klien

Lintratek

produkKualitas Saluareun Hiji Taun

Client

Client

Parentah instalasi

Saatos nampi bungkusan booster sinyal telepon sélulér kit lengkep, anjeun bakal mendakan yén aya buku pituduh dina bungkusan, di jerona aya bagian tina instruksi instalasi.Ogé, kami bakal nyayogikeun anjeun pidéo pikeun nunjukkeun kumaha masangna léngkah-léngkah.Klik di dieu pikeun ngundeur chip video.

Pamayaran & Pengiriman barang

Upami anjeun tungtungna hoyong nempatkeun pesenan, salaku rujukan, kami biasana nampi metode pamayaran ieu: PayPal, transfer bank, kartu kiridit, T / T, Western Union…
Istilah dagang umum salila prosés bisnis anu EXW, DAP na FOB, biasana pikeun customer tungtung, urang bakal milih pausahaan pengiriman barang merenah tur affordable (FedEx, DHL, UPS mangrupakeun pilihan kahiji) tina istilah DAP.Naon deui, Lintratek gaduh gudangna, hartosna seueur model aya di saham.Saatos Anjeun rengse mayar, urang bakal ngatur pengiriman barang pikeun anjeun.


Ninggalkeun Pesen Anjeun