Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Operator Jaringan Afrika

Sinyal Booter Rojongan Operator Afrika

»Jenis Operator Jaringan Afrika

»Jenis Pita frékuénsi

»Kamungkinan Pasar Booster Sinyal Afrika

» Rekomendasi Penguat Sinyal

Sinyal Booter Rojongan Operator Afrika

» Awét jeung Rumah Tangga

»Harga pikaresepeun pikeun umum

» Gampang dipasang ku jalma

»Candak Telepon Telepon Dimana-mana Iraha waé

Nalika urang nampi sinyal lemah di bumi, kantor, lift, mall balanja atanapi di daérah padésan sanés, urang panginten kedahna aya panguat sinyal telepon sélulér anu damel di dieu.Tapi saencan Anjeun meuli kit pinuh ku booster sinyal telepon sélulér, Anjeun kudu nyaho yén urang kudu milih alat nu cocog nurutkeun operator jaringan naon urang anggo.
Di nagara-nagara Afrika, operator jaringan utama nyaéta:MTN, Oranyeu, Telecel, Airtel, Vodacom, Telkom, Cell C jeung pausahaan lokal lianna.

africa-jaringan-carrier

Ⅰ.Naon pita frékuénsi Afrika?

Kalayan operator jaringan anu béda-béda di nagara anu béda di Afrika, jinis pita frékuénsi Afrika tiasa rupa-rupa.

nelepon-ku-MTN-di-Afrika

Candak conto kalawanMTNdi Afrika Kidul, Uganda, Nigeria sareng Ghana:

Nagara 2G (GSM) 3G (UMTS) 4G (LTE)
Afrika Kidul 900/1800 2100 1800
Uganda 900 2100 2600
Nigeria 900/1800 2100 -
Ghana 900/1800 900/2100 -

Nalika bagan nunjukkeun kontrasna, urang tiasanyimpulkeunsababaraha titik:

1.Operator jaringan anu sami di nagara anu béda, pita frékuénsina tiasa béda.

2.Operator jaringan anu sami di nagara anu sami, gaduh pita frékuénsi anu béda anu cocog sareng 2G, 3G sareng 4G.

3.Di Afrika, pita frékuénsi biasana: 900mhz, 1800mhz, 2100mhz, 2600mhz.

TIPS:

Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan pita frékuénsi operator jaringan anu dianggo di tempat lokal anjeun, ieu situs wéb praktis anu disarankeun pikeun anjeun:www.frequencycheck.com

Lebetkeun nami nagara anjeun atanapi operator jaringan anu anjeun anggo sareng pariksa deui.

frékuénsi-pariksa-pikeun-Afrika

Ⅱ.Kamungkinan pasar booster sinyal di Afrika

kampung-sinyal-booster-pikeun-Afrika

Dina pasar anu ageung di Afrika, naon anu ngamungkinkeun pikeun ngembangkeun bisnis booster sinyal telepon sélulér?

Ieu teh2 faktor anu mangaruhantina kamungkinan pasar booster sinyal di Afrika:

1. Sinyalna lega nagara Afrika jeung sebaran base station teu cukup.

Jeung30,3 juta kilométer pasagicakupan di Afrika, wewengkon taman satwa, désa boga proporsi tinggi, tapi base station (menara sinyal) operator jaringan sabenerna teu bisa disebarkeun lega.Janten, booster sinyal khususna booster sinyal sinyal cakupan anu kuat tiasa penting pisan pikeun ningkatkeun resi sinyal telepon sélulér pikeun aborigin atanapi wisatawan.

2. Telepon sélulér pinter seueur dianggo sareng 4G bahkan 5G ngembang.

telepon sélulér pinter geus loba dipaké kiwari.Sareng sinyal telepon sélulér 4G bahkan 5G diterapkeun di nagara-nagara Afrika sacara universal.Di kota-kota atanapi desa, basis pendudukna ageung, kalayan pangalaman hirup normal anjeun tiasa terang yén resi sinyal telepon sélulér lemah dimana langkung seueur jalma di hiji tempat.Penguat sinyal telepon sélulér tiasa mangpaat upami dipasang di bumi, kantor, kantin atanapi malah mall balanja.

nyandak-telepon-panggero-di-Afrika

Ⅲ.Rekomendasi Signal Booster Ku Lintratek

https://www.lintratek.com/aa20-wholesale-5-band-mgc-lte-4g-800mhz-mobile-signal-booster-for-europe-africa-product/

Lintratek ngagaduhan langkung ti 500 modél anu béda pikeun nyumponan paménta anu béda.

Anjeun tiasa milih anu cocog pikeun dijual di pasar lokal anjeun kalayan harga pabrik langsung.

Lintratek nyayogikeun jasa ONE-STOP, di dieu anjeun tiasa mésér booster sinyal kualitas luhur kalayan anteneu komunikasi anu cocog sareng asesoris sanésna.

KW16L-GSM-SIGNAL-BOOSTER

KW16L-Booster Sinyal Band Tunggal

MOQ: 50 PCS

Harga hijian: 12.55-23.55USD

Keuntungan: 65db, 16dbm

Pita frékuénsi: 850/900/1800/2100mhz

Liputan: 200 méter pasagi

AA23-tri-band-sinyal-booster

AA23-Triple Band Signal booster

MOQ: 50 PCS

Harga hijian: 44.50-51.00USD

Keuntungan: 70db, 23dbm

Pita frékuénsi: 900+1800+2100mhz

Liputan: 600m2

kw35a-4g-panguat-sinyal

KW35A-Tunggal / Ganda / Triple Band

MOQ: 2 PCS

Harga hijian: 235-494USD

Keuntungan: 90db, 35dbm

Pita frékuénsi: 850/900/1800/2100mhz

Liputan: 10000m2

Ⅲ.Naha Pilih Lintratek

Jasa Kami

1. Rojongan OEM & ODM jasa ngaropéa.

2. pangiriman gancang dina 3-7 poé kalayan produk di stock.

3. suplai jaminan 12-bulan.

Maca deui

Naha Gawé Jeung Kami

Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina industri telekomunikasi, gaduh gudang sareng gudang kami, aya dina daptar 3 luhur produsén booster sinyal di China.Kalayan sakabéh sistem manufaktur sareng grosir, Lintratek kasohor di sakumna dunya dina pasar booster sinyal 155 nagara.

Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun


Ninggalkeun Pesen Anjeun