Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Solusi Jaringan Kendaraan

Ngabéréskeun solusi jaringan sélulér kendaraan nganggo amplifier sinyal telepon Lintratek

Naha anjeun gaduh sababaraha pangalaman: nalika anjeun nyetir di jalan raya, di jalan gunung, di pinggiran kota, ngaliwat ka désa, di éta padésan, resi sinyal telepon sélulér anjeun tiasa lemah pisan, bahkan NO LAYANAN.Kumaha lamun aya hal urgent nu kudu nelepon telepon tapi, anjeun teu bisa ngalakukeun eta kusabab sinyal lemah.Ieu hurung pisan dahsyat jeung sedih.

eqgwr
qwejhwej

Atanapi upami anjeun biasa ngumbara nganggo RV, sareng anjeun hoyong ngabagikeun pandangan anu saé ka réréncangan anjeun tapi poto atanapi pidéo henteu tiasa dikirim ku jaringan salawasna, hanjakalna.

Aya kamungkinan sejen yen hiji pausahaan armada atawa beus, panumpang teu bisa meunang sinyal alus resi basa aranjeunna keur aya di jalan ka tujuan.Ieu tiasa janten pangalaman anu goréng nalika aranjeunna janten palanggan.Janten, bos atanapi pamimpin kedah nyobian ngalereskeun masalah ieu pikeun nyugemakeun para nasabah.

Ku kituna, naon anu kudu urang pigawé pikeun ngajawab masalah ieu?

Kumaha upami nyetél kit lengkep booster sinyal telepon sélulér dina kendaraan anjeun atanapi kapal layar anjeun?Di dieu kami gaduh pic pikeun nunjukkeun anjeun pentingna sareng fungsina ngajelaskeun booster sinyal panggunaan kendaraan.

hqwhwe

Tapi pikeun tipena béda wahana aya solusi béda pikeun ngalereskeun masalah sinyal lemah ponsel, sabab jumlah pamaké sarta jenis operator jaringan mobile, naon deui, lagu normal mobil anjeun.
1.Jumlah pamaké: langkung seueur pangguna, maka kakuatan kaluaran booster sinyal kedah langkung ageung pikeun ngadukung fungsi fungsi.
2.Jenis operator jaringan sélulér: pita frékuénsi tipena béda operator jaringan bisa jadi béda.
3. lagu normal tina wahana:lamun mobil aktip di kota, kami nyarankeun Anjeun sababaraha model normal, lamun di padesaan, anjeun peryogi sababaraha model leuwih kuat tina booster sinyal kit pinuh.
Upami anjeun kedah ngalereskeun masalah sinyal lemah tina gedong ukuran alit sapertos bumi, kantor bumi, studio,klikdieu tina rencana pinuh pameseran.Atawa anjeun bisangirim panalungtikan, Tim penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 12 jam sareng nyayogikeun anjeun langkung seueur pilihan.

Di dieu kami nyayogikeun anjeun sababaraha rekomendasi solusi jaringan pikeun nyumponan aplikasi kendaraan anu béda.
Solusi jaringan pilihan pikeun aplikasi anu béda

Sinyalbooster

Jenis Kandaraan

Fuih Kit

Conten

Specification

Frequenband cy

 lintratek kw13a repeater

 wahana-jaringan-solusi_08wahana-jaringan-solusi_09wahana-jaringan-solusi_11

 

 

KW13A BAND TUNGGAL*1

anteneu LPDA * 1

Anteneu siling*4

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

gain Max: 65db

Okakuatan output: 13dbm

Dukuran: 123 * 100 * 19mm

Net beurat: 0.31kg

Ngan hiji band tina

DCS / GSM / WCDMA

(B3/B8/B1)

(1800/900/2100)

 lintratek kw17l repeater

wahana-jaringan-solusi_09wahana-jaringan-solusi_10wahana-jaringan-solusi_20wahana-jaringan-solusi_21wahana-jaringan-solusi_47 

 

 

 

 

KW17L DUAL BAND*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*2

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

gain Max: 65db

Okakuatan output: 17dbm

Dukuran: 188 * 105 * 20mm

Net beurat: 0.6kg

Ngan2 band:

CA(850+1700)

CD(850+1800)

CG(850+900)

CP(850+1900)

CW(850+2100)

GD(900+1800)

GW(900+2100)

 lintratek aa23 booster sinyal

AA23 TRI BAND*1

Anteneu bentuk hiu*1

Antena pecut*4

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

gain Max: 70db

Okakuatan output: 23dbm

Dukuran: 252 * 143 * 18mm

Net beurat: 0.97kg

Sngadukung3 band:

CGD(850+900+1800)

CPA(850+1900+1700)

CPL(850+1900+2600/700)

GDW(900+1800+2100)

GDL(900+1800+800)

 lintratek kw20l quad booster sinyal

 wahana-jaringan-solusi_07wahana-jaringan-solusi_10wahana-jaringan-solusi_46wahana-jaringan-solusi_47

 

KW20L QUAD BAND*1

Anteneu bentuk hiu*1

Antena pecut*1

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

gain Max: 70db

Okakuatan output: 20dbm

Dukuran: 247 + 138 + 28mm

Net beurat: 0.98kg

Sngadukung4 band:

850+900+1800+2100

800+900+1800+2100

900+1800+2100+2600

900+1800+2100+700

850+1900+1700+700

850+1900+1700+2600

 lintratek kw20l panguat sinyal penta

 wahana-jaringan-solusi_33wahana-jaringan-solusi_34wahana-jaringan-solusi_35wahana-jaringan-solusi_45

KW20L QUAD BAND*1

Anteneu bentuk hiu*1

Canteneu eiling * 1-3

1kabel 0-15m

Psuplai ower

Gbuku uih

gain Max: 70db

Okakuatan output: 20dbm

Dukuran: 245 * 165 * 32mm

Net beurat: 1,25kg

Sngadukung5 band:

900+1800+2100+2600+800

900+1800+2100+2600+700

850+1900+1700+2600+700

850+1900+1700+2600+800

Inpormasi tina bagan nunjukkeun ka urang booster sinyal pita tunggal sareng booster sinyal multi-band cocog pikeun sababaraha jinis kendaraan.Upami kanggo mobil pribadi, booster sinyal sélulér pita tunggal cekap, tapi, upami pikeun angkutan umum sapertos beus, armada, subway sareng saterasna, éta hartosna seueur jalma anu béda-béda bakal asup, ku kituna booster sinyal multi-band langkung saé.

Ayeuna anjeun ningali, booster sinyal telepon sélulér mangrupikeun produk poténsial di pasar lokal, dipikabutuh dina gedong bahkan dina kendaraan, upami anjeun importir atanapi grosir, ulah sono kasempetan sareng hubungi kami pikeun ngawangun hubungan kerjasama.

Masih aya hiji hal anu kedah diajar, nyaéta sateuacan anjeun ngarencanakeun mésér booster sinyal telepon sélulér, anjeun kedah mastikeun pita frékuénsi operator jaringan pangguna.
Upami anjeun ti Amérika Kidul, manggaklik di dieupikeun mariksa modél pita frékuénsi anu pas.
Upami anjeun ti Amérika Kalér, manggaklik di dieupikeun pariksa kaluar.
Upami anjeun ti Afrika, manggaklik di dieupikeun meunangkeun rekomendasi anu leres.
Upami anjeun ti Éropa, manggaklik di dieupikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep ihwal solusi jaringan jeung pita katuhu.


Ninggalkeun Pesen Anjeun