Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Klién & Pameran

lc2

Klién kami

Kalayan pamekaran langkung ti 10 taun, ayeuna Lintratek parantos ngawangun kerjasama sareng klien ti 150 nagara.
Unggal taun sababaraha distributor bakal datang ka China pikeun nganjang ka perusahaan kami dugi ka 2020. Aranjeunna hoyong terang sacara jelas kualitas sareng jaminan tina booster sinyal anu aranjeunna badé mésér.Sababaraha klien ogé sumping ka dieu pikeun diajar pamasangan booster sinyal kit lengkep supados aranjeunna tiasa nyayogikeun jasa ieu ka klien lokalna.Sanaos urang terang yén COVID-19 leres-leres mangaruhan kana kahirupan sareng bisnis urang, éta sigana motong hubungan antara kami sareng klien kami, tapi saleresna, taun-taun ieu kami tetep ngahubungi aranjeunna ku jaringan, telepon sora.

Sareng tindakan ieu tiasa dianggo sareng nguatkeun hubungan antara klien kami sareng Lintratek.Kami yakin ngeunaan produk sareng budaya perusahaan kami, tapi kami tetep peryogi saran anjeun pikeun ngalakukeunana langkung saé.

lc1

Pameran

Kusabab diadegkeun dina 2012, Lintratek parantos ngalaman sababaraha paméran ti nagara-nagara anu béda-béda, pikeun nunjukkeun panguat sinyal lintratek ka dunya.Aya 3 waktos anu béda tina paméran téknologi.Éta penting pisan pikeun pamekaran Lintratek.

lc3

2014 HK Electronics Fair-- 2 warsih saterusna sanggeus pausahaan diadegkeun, tim Lintratek nyoba ngenalkeun diri ka dunya, mawa generasi kahiji booster sinyal telepon sélulér.

lc4

2016 Pameran Komunikasi AS-- Dina taun ieu tim Lintratek parantos langkung ageung sareng langkung kuat, pamekaran produk sareng prosés produksi janten langkung dewasa.Malah model klasik, KW20L geus dijieun jeung dibawa ka AS.Tur ieu ngamungkinkeun Lintratek kéngingkeun seueur fans énggal ti dunya.

lc5

2018 India Pameran Internasional & Konférénsi- Dina perjalanan ieu, Lintratek henteu ngan ukur fokus kana booster ponsel produk utama sapertos sateuacana.Kusabab kami parantos ngartos téknologi pikeun ngahasilkeun produk anu ngadukung éta, waktos ieu kami nunjukkeun ka masarakat jasa One-Stop kami.Urang dilongok babaturan heubeul jeung papanggih babaturan anyar Samentara éta.

Sakumaha anu urang terang, COVID-19 sumping dina taun 2019, éta leres-leres ngageterkeun urang sareng seueur widang perdagangan impor & ékspor.Seueur perusahaan kalebet Lintratek kedah nyerah paméran pikeun milarian mitra.Ku alatan éta, Lintratek janten ngembangkeun perdagangan ékspor online dina platform dagang luar negeri anu béda.Waktos ieu, kaayaan parantos robih.Urang neangan nu klien tinimbang maranéhna manggihan kami.Urang kedah kéngingkeun merek LINTRATEK langkung kasohor ku jaringan.Kami ogé ngagunakeun jaringan pikeun nyambungkeun kami sareng klien kami.Sanajan jaman geus robah, jaringan ngajadikeun komunikasi leuwih merenah.


Ninggalkeun Pesen Anjeun