Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Tentang Kami

1

Ngeunaan Lintratek

Foshan Lintratek Technology Co., Ltd. (Lintratek) mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu diadegkeun di Foshan, China dina 2012, ngahijikeun R&D, produksi, sareng nyayogikeun jasa solusi jaringan global sareng produk anu relevan pikeun booster sinyal telepon sélulér sareng produk anu ngadukung pikeun ningkatkeun kamampuan masarakat. sinyal telepon sélulér lemah di kira 150 nagara béda.

Perusahaan & Gudang

Lintratek Group nyertakeun legana kira-kira 3,000 méter pasagi utamana diwangun ku tilu bagian: bengkel produksi, kantor jasa saatos-jualan sareng gudang produk.Lintratek ngagaduhan tim panaliti ilmiah tingkat luhur anu diwangun ku sababaraha ahli RF digital.Samentara éta, salaku produsén profésional, Lintratek gaduh 3 dasar R&D sareng produksi dilengkepan alat uji otomatis lengkep sareng laboratorium produk.Ieu hartosna urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa OEM & ODM, ngabantosan anjeun ngawangun merek anjeun nyalira.

2

Produksi R&D

Naon deui, unggal modél anu anjeun tiasa nampi parantos ngalangkungan sababaraha kali uji sareng optimasi.Ieu utamana bagian tina prosés produksi: ngembangkeun produk, produksi PCB, inspeksi sampling, assembly produk, inspeksi pangiriman jeung packing & pengiriman barang.

3

Lintratek urang Honors

Lintratek sareng sabagéan ageung produkna parantos lulus Sertipikat Pusat Uji Kualitas Cina, Sertipikat CE EU, Sertipikat ROHS, Sertipikat FCC AS, Sertipikat Sistem Manajemén Kualitas ISO9001 sareng ISO27001… Lintratek parantos ngalamar ampir 30 penemuan sareng patén-patén inovasi aplikasi, gaduh parangkat lunak sareng hardware mandiri. hak cipta intelektual.Kami paduli ngeunaan sertipikat kualitas sabab kami leres-leres hoyong ketat ka diri urang sorangan, sareng kami leres-leres ngalakukeun éta sareng teras-terasan ngalakukeunana.Upami anjeun peryogi salinan laporan sertipikat sareng uji pikeun bisnis, ngahubungi kami, kami bungah ngirim anjeun éta.

4
5

Salaku pelopor industri, Lintratek rengking diantara precedents industri dina hal téknologi produk, prosés produksi, sareng skala bisnis.Sarta dina 2018, éta meunang ngahargaan "Perusahaan High-tech di Propinsi Guangdong, Cina" kalawan kakuatan na.Ayeuna, Lintratek parantos ngawangun hubungan kerjasama sareng klien ti 155 nagara sareng daérah di dunya, kalebet Amérika Serikat, Kanada, Australia, Rusia, sareng sajabana, sareng parantos ngalayanan langkung ti 1 juta pangguna.

Budaya Perusahaan

Salaku merek anu jujur ​​​​sareng perusahaan nasional anu gaduh rasa tanggung jawab sosial, Lintratek parantos ngalaksanakeun misi anu hébat pikeun "ngantepkeun dunya teu aya bintik buta sareng ngajantenkeun komunikasi tiasa diaksés ku sadayana", fokus dina widang komunikasi sélulér, maksakeun palanggan. kabutuhan, aktip innovating, sarta nulungan pamaké ngajawab masalah sinyal komunikasi pikeun ngarah kamajuan industri, sarta nyieun nilai sosial.Miluan Lintratek, hayu urang ngabantosan langkung seueur jalma pikeun ngajantenkeun lingkungan telekomunikasi langkung saé.


Ninggalkeun Pesen Anjeun