Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Amérika Kalér Network Operator

Pitulung pikeun ngagedékeun kakuatan sinyal operator jaringan di Amérika Kalér

Operator jaringan sélulér utama (MNO) di Amérika Kalér
Di Amérika Serikat, operator jaringan utama nyaéta: Verizon Wireless, AT&T, T-Mobile, Sprint, US Cellular sareng perusahaan lokal sanés.

operator jaringan di Amérika Kalér

Sareng di Kanada sareng di Mexico, MNO utama nyaéta:Rogers, Telus, Bell, Virgin Mobile, Movistar sareng AT&T.

CA MX pamawa jaringan

The compares diantara operator jaringan mobile di Amérika Kalér

Sanaos urang nyarios yén pita frékuénsi sami, masih aya sababaraha bédana diantara operator jaringan éta.Dina bagan di handap ieu, urang tiasa pariksa pita frékuénsi 2G, 3G sareng 4G tina operator jaringan sélulér utama di Amérika Kalér.

Nework Carrier

Tipe Jaringan

Opérating Band

network-operator-in-north-america_02

2G

SM0(800), BC1(1900)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B13 (700), B66 (1700/2100)

network-operator-in-north-america_01

2G

B5 (850)

3G

B2 (1900)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B12 (700)

 network-operator-in-north-america_04

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B12/14/17/29 (700), B30 (2300)

 network-operator-in-north-america_05

2G

B2 (1900)

3G

B2 (1900), B4 (1700/2100 AWS AF)

4G

B2 (1900), B4/66(1700), B5 (850), B12 (700), B71 (600)

 CA-MX-jaringan-carrier_03

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B4 (1700), B7 (2600), B12 (700)

CA-MX-jaringan-carrier_02

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B5 (850), B12/13/17 (700), B66 (1700)

 CA-MX-jaringan-carrier_04

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B4 (1700, B7 (2600)

 CA-MX-jaringan-carrier_05

2G

B2 (1900)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700)

B2(1900), B4(1700), B5(850), B12/13/17(700)

Tapi kumaha urang tiasa kéngingkeun inpormasi pita frekuensi tina operator jaringan ieu, pita mana anu akurat?Di dieu kami nyayogikeun anjeun sababaraha tip pikeun mariksa frékuénsi operator jaringan sélulér anu anjeun anggo:
1.Telepon ka pausahaan jaringan sélulér ménta aranjeunna mariksa anjeun langsung.
2.Unduh APP "Cellular-Z" pikeun mariksa upami anjeun nganggoSistem Android.
3. Pencét "*3001#12345#*" → Klik "Serving Cell Info" → Pariksa "Freq Band Indicator" upami anjeun nganggoSistim ios.

1658111452650

Janten, saatos anjeun terang pita frékuénsi operator jaringan anu anjeun anggo, ayeuna anjeun tiasa milih solusi anu cocog pikeun naekeun resi sinyal telepon sélulér anjeun.
Kombinasi pilihan pikeun ningkatkeun sinyal MNO di Amérika Kalér

OKombinasi ptional

Fuih Kit

Conten

Ckaleuleuwihi

Frékuénsi pita

AFungsi GC

Pamawa jaringan

 lintratek kw20l lima

KW17L dual band*1

Anteneu Yagi*1

anteneu panel*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B2 √

B5+B4 √

B5+B1 √

NO

network-operator-in-north-america_02network-operator-in-north-america_01network-operator-in-north-america_04network-operator-in-north-america_05CA-MX-jaringan-carrier_02CA-MX-jaringan-carrier_04CA-MX-jaringan-carrier_05

lintratek kw23c 

KW23C dual band*1

anteneu LPDA * 1

anteneu panel*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B2 √

B5+B4 √

YES

 lintratek kw20l quad

KW20L quad band*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600m2

B5+B2+B4+B7 √

B5+B2+B4+B12 √

B5+B2+B4+B28 √

YES

 network-operator-in-north-america_02network-operator-in-north-america_01CA-MX-jaringan-carrier_06network-operator-in-north-america_05CA-MX-jaringan-carrier_02CA-MX-jaringan-carrier_04jaringan-operator-di-Amerika Kidul_03CA-MX-jaringan-carrier_03

 lintratek kw20l lima

KW20Llimaband*1

Yagianteneu*1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600sqm

B5+B2+B4+B12+B13

B5+B2+B4+B28+B7 √

YES

lintratek kw27f 

KW23Ftriband*1

anteneu LPDA * 1

Celinganteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

1000-3000sqm

B5+B2+B4 √

B5+B2+B7 √

AGC + MGC

Dina bagan kami nunjukkeun anjeun sababaraha model fitur tinabooster sinyal multi-band, kaasup dual band, tri band, quad band jeung lima band.Mun anjeun resep aranjeunna, plsklik handappikeun neuleuman leuwih jéntré, atawa anjeun ngan bisa ngahubungan kami pikeun inquiring solusi jaringan cocog.

Upami Anjeun kersangaropéa pita frékuénsi hususnyumponan paménta pasar lokal anjeun, hubungi tim penjualan Lintratek kanggo inpormasi sareng diskon.Lintratek boga leuwih tiPangalaman 10 taun salaku produsénproduk telekomunikasi sapertos amplifier sinyal sareng anteneu booster.Kami gaduh studio R&D sareng gudang pikeun nyayogikeun anjeunjasa OEM & ODM.


Ninggalkeun Pesen Anjeun