Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Warta produk

  • Prinsip kerja booster sinyal telepon sélulér

    Prinsip kerja booster sinyal telepon sélulér

    Penguat sinyal telepon sélulér, ogé katelah repeater, diwangun ku anteneu komunikasi, duplexer RF, panguat bising rendah, mixer, attenuator ESC, saringan, panguat kakuatan sareng komponén atanapi modul sanés pikeun ngabentuk tautan amplifikasi uplink sareng downlink.Tanda telepon sélulér ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun