Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Pangiriman jarak jauh

Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh sareng pangulang kuat Lintratek

Kalayan kamajuan jaman, seueur padésan dieksploitasi pikeun ngahubungkeun kota sareng kota.Jaringan transportasi nyangking seueur genah pikeun jalma.Sareng aya hiji hal anu penting anu kedah diperhatoskeun nalika nyetél jaringan transportasi:transmisi sinyal nirkabel.
Contona, padumukan anyar di pinggiran kota, jalan tol anyar, torowongan jarak jauh ngaliwatan gunung, stasiun subway/karéta di padesaan… Tanpa telekomunikasi di tempat-tempat ieu, moal aya kasuksésan pangwangunan anyar. zona.

1.1 Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh

Janten naon anu kedah urang laksanakeun pikeun mastikeun sistem telekomunikasi sadayana salami ngawangun zona pangembangan, pikeun mastikeun yén teu aya halangan pangiriman sinyal nirkabel di padésan?
Di dieu urang hoyong ngenalkeun sababaraha konsep anyar:Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh sareng pangulang serat optik.
Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh: Kirimkeun sinyal telepon sélulér / radio nirkabel ti menara dasar ka tujuan désa nganggo alat anu namina repeater.Ngeunaan pangulang alat anu cocog pikeun pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh, kami Lintratek tiasa nyayogikeun anjeun dua pilihan: pangulang anu kuat gain tinggi normal sareng pangulang serat optik.
Serat optik repeater:Kalayan Donor Booster, Remote Booster, Donor Antenna sareng Line Antenna pikeun ngawujudkeun jarak jauh (kalayan kabel serat 5-10km) pangiriman sinyal nirkabel.

Beda antara repeater kuat normal jeung repeater serat optik:

 1.2 Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh  1.3 Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh

repeater kuat normal

repeater serat optik

Sakumaha anu dipidangkeun ku gambar, bédana pangbadagna antara dua sistem ieu nyaéta: Pangulang serat optik dileungitkeun ku Host booster sareng Line booster.Ieu dua departemén disambungkeun ku panjangna ngaropéa Serat Cable.Atanapi urang tiasa nyarios, booster host ditambah booster garis sami sareng hiji repeater kuat normal.Kalayan sistem pengulangan serat optik, urang tiasa ngawujudkeun transmisi sinyal nirkabel jarak jauh anu cocog pikeun padésan éta.

Pikeun masihan anjeun langkung seueur ngeunaan transmisi sinyal nirkabel jarak jauh sareng panguat sinyal anu kuat Lintratek, di dieu kami hoyong bagikeun anjeun sadayana prosés salah sahiji kasus proyék kami:Solusi jaringan torowongan jalan raya.
Tanggal 22 April 2022, kami Lintratek nampi patarosan ti Pak Lew, nyatakeun yén anjeunna parantos ngontrak proyék pamaréntahan: gedong torowongan jalan raya.Samentara éta anjeunna diperlukeun pikeun ngajawab resi sinyal ponsel lemah salila prosés sakabéh torowongan.Éta sababna anjeunna nyauran Lintratek pikeun ngabantosan.

wqhg
qwh

Saatos kami komunikasi sareng klien kami Mr. Lew, urang diajar yén sakabéh panjang hiji torowongan éta 2,8km.Sareng padamelan kami nyayogikeun solusi jaringan rencana lengkep pikeun nutupan dua torowongan saarah (masing-masing sakitar 2.8km).Kusabab jarak jauh, urang kedah adaptasi serat optik repeater tinimbang repeater kuat normal.

1.4 Pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh

Pikeun nutupan dua torowongan 2.8km, kami nyarankeun masang dua sistem serat optik repeater dina saban gigir (wétan jeung kulon).Unggal booster host kedah dihubungkeun sareng 2 potongan booster garis, janten, di dieu urang kedah nganggo splitter 2 arah pikeun ngawujudkeunana.Sareng unggal booster garis kedah dihubungkeun sareng 2 potongan anteneu ngirimkeun, ogé splitter 2 arah diperyogikeun di dieu.Sakumaha anu urang terangkeun unggal antena ngirimkeun tiasa nutupan rentang kalayan 500-800m, ku kituna rencana lengkep sapertos anu dipidangkeun dina gambar lumayan.

Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun pikeun ngahasilkeun booster sinyal sareng nyayogikeun solusi jaringan klien, khususna profésional dina kasus proyék pangiriman sinyal nirkabel jarak jauh sareng pamasangan repeater anu kuat.Kami ogé gaduh modél anu béda pikeun pilihan klien pikeun nyumponan aplikasi anu béda.

PModél produk Channel Specification Frequency Band
 F repeater sinyal Single Bjeung170 * 270 * 60 mm Mkampak Garin: 85dBOKakuatan kaluaran: 33dBmRipple dina Band: ≤6dB

Mkampak sinyalna: 3000sqm

RF Panyambung: N-Awéwé N

CDMA: 850MHzGSM: 900 MHzDCS: 1800 MHz

WCDMA: 2100MHz

Dual Bjeung220 * 270 * 60mm CD: 850+1800MHZDW: 1800+2100MHZGD: 900+1800MHZ

GW: 900+2100MHZ

Triple Bjeung330 * 270 * 60 mm CDW: 850+1800+2100CGD: 850+900+1800CGW: 850+900+2100

GDW: 900+1800+2100

DWL: 1800+2100+2600

 KW35A booster sinyal Single Bjeung Mkampak Garin: 90dBOKakuatan kaluaran: 35dBmRipple dina Band: ≤6dB

Mkampak sinyalna: 30000sqm

Sukuran: 330*310*130mm

RF Panyambung: N-Awéwé N

CDMA: 850MHzGSM: 900 MHzDCS: 1800 MHz

WCDMA: 2100MHz

Dual Bjeung CD: 850+1800MHZDW: 1800+2100MHZGD: 900+1800MHZ

GW: 900+2100MHZ

Triple Bjeung CDW: 850+1800+2100CGD: 850+900+1800CGW: 850+900+2100

GDW: 900+1800+2100

DWL: 1800+2100+2600

 repeater serat optik 5 WAT(Single/dual/triple band) Mkampak Garin: 95dBOKakuatan kaluaran: 5W CDMA: 850MHzGSM: 900 MHzDCS: 1800 MHz

GD: 900+1800MHZ

GDW: 900+1800+2100MHZ

10 WATT(Single/dual/triple band) Mkampak Garin: 100dBOKakuatan kaluaran: 10W
20 WATT(Single/dual/triple band) Mkampak Garin: 105dBOKakuatan kaluaran: 20W

Upami anjeun kontraktor proyék pangwangunan sareng kedah ngabéréskeun masalah telekomunikasi, entong ragu deui sareng ngan ngahubungi Lintratek pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan téknologi transmisi sinyal nirkabel.
Kami ogé nyayogikeun solusi jaringan anjeun dumasar kana operator jaringan (operator jaringan) di tempat lokal anjeun:
Upami anjeun ti Amérika Kidul, manggaklik di dieupikeun mariksa modél pita frékuénsi anu pas.
Upami anjeun ti Amérika Kalér, manggaklik di dieupikeun pariksa kaluar.
Upami anjeun ti Afrika, manggaklik di dieupikeun meunangkeun rekomendasi anu leres.
Upami anjeun ti Éropa, manggaklik di dieupikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep ihwal solusi jaringan jeung pita katuhu.


Ninggalkeun Pesen Anjeun