Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

operator jaringan Asia & Australia

Amplify sinyal resi operator jaringan seluler di Asia & Australia

Operator jaringan seluler utama (MNO) di Asia & Australia

Di Asia (iwal 3 MNO utama Cina), nu utamapamawa jaringan, atawa urang nyebutkeunoperator jaringan seluler (MNO)aya dina daptar di handap ieu:Vodafone, Telenor, celcom, Smart, airtel, Jiojeung pausahaan lokal lianna.Sareng di Australia, MNO utama nyaétaTelstra, Optus sareng Vodafone.

operator jaringan di asia australia

Kusabab aya seueur kamiripan salami operator jaringan sélulér Asia sareng Australia, kami nyobian nganalisis éta dina tulisan ieu.Upami anjeun ti buana sanés, klik kanggo inpormasi lengkep ngeunaan operator jaringan sélulér:Amérika Kidul, Amérika Kalér, Afrika, Éropa.

Alesan kunaon urang kedah mésér booster sinyal telepon sélulér anu cocog

Sakumaha anjeun tingali, di tempat-tempat anjeun di Asia atanapi di Australia, aya seueur operator jaringan pikeun pilihan anjeun, janten anjeun panginten nganggo langkung ti hiji jinis aranjeunna, ogé panginten anjeun sareng réréncangan atanapi kulawarga anjeun nganggo jasa anu béda.
Salaku conto, nalika anjeun nganggoVodafone kalawan 2G 3G 4G, Samentara éta kartu sim kadua anjeun tinatelenor kalawan 2G 3G 4G, Ayeuna anjeun tiasa mendakan sababaraha masalah nyaéta, di tempat anu sami, resi sinyal mobile 4G Vodafone bar pinuh tapi resi telenor 4G lemah pisan.Kaayaan ieu disababkeun kupita frékuénsi bédatina dua operator jaringan ieu sareng bédana jarak ti munara dasar.
Ku alatan éta, pikeun nguatkeun resi sinyal telepon sélulér anu lemah tina operator jaringan sélulér anu béda, urang kedah milih booster sinyal telepon sélulér anu cocog sareng pita frékuénsi anu leres.

Di dieu kami hoyong nunjukkeun anjeun bagan pikeun daptar pita frékuénsi anu béda tina operator jaringan sélulér anu béda.
Pita frékuénsi operator jaringan sélulér di Australia

Nework Carrier

Tipe Jaringan

Opeting Band

network-operator-in-asia-australia_03

3G

B1(2100), B5(850)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B28 (700)

 network-operator-in-asia-australia_01

2G

B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B5 (850), B3 (1800)

network-operator-in-asia-australia_08

2G

B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B28 (700), B40 (TD 2300)

 network-operator-in-asia-australia_11

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B3 (1800)

 network-operator-in-asia-australia_10

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B5 (850)

4G

B3 (1800), B28 (700)

Pita frékuénsi operator jaringan sélulér di Asia

Nework Carrier

Tipe Jaringan

Opeting Band

 network-operator-in-asia-australia_01

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B8 (900)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B20 (800)

 network-operator-in-asia-australia_05

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B5 (850)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B28a (700)

 network-operator-in-asia-australia_04

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100)

4G LTE

B3 (1800), B7 (2600)

 jaringan-operator-di-Éropa_04

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B8 (900)

4G LTE

B3 (1800)

 network-operator-in-asia-australia_06

2G GSM

B1 (2100), B8 (900),B2(1900)

3G UMTS

B1 (2100), B9 (1800 Jepang), B19 (800)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B19 (800), B21 (1500), B28b (700), B42 (TDD 3500)

 network-operator-in-asia-australia_02

2G GSM

B3(1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B5 (850)

4G LTE

B3 (1800), B5 (850)

 network-operator-in-asia-australia_07

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B8 (900)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600),B8 (900)

Numutkeun inpormasi di luhur, anjeun tiasa terang yén, henteu masalah di Australia atanapi di Asia,pangseueurnabiasapita frékuénsitina operator jaringan anuB8(900), B1(2100), B3(1800), B20(800), B28(700) jeung B7(2600).

IUpami kami henteu acan nyarioskeun inpormasi ngeunaan operator jaringan anu anjeun anggo, aya halaman wéb pikeun mariksa frékuénsi dunya:https://www.kimovil.com/ .

Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun pikeun nyayogikeun solusi jaringan sareng alat anu relevan pikeun pangguna ti sakumna dunya, di dieu kami gaduh sababaraha pilihan amplifier sinyal telepon sélulér kit lengkep pikeun anjeun.

Kombinasi pilihan pikeun naekeun sinyal telepon sélulér di Asia & Australia

OKombinasi ptional

Fuih Kit

Conten

Ckaleuleuwihi

Frékuénsi pita

AFungsi GC

Pamawa jaringan

 lintratek aa23

AA23 tri band*1

anteneu LPDA * 1

Antena siling*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B3+B20 √

YES

 network-operator-in-asia-australia_01network-operator-in-asia-australia_02network-operator-in-asia-australia_03network-operator-in-asia-australia_04network-operator-in-asia-australia_05network-operator-in-asia-australia_06network-operator-in-asia-australia_07network-operator-in-asia-australia_08network-operator-in-asia-australia_09network-operator-in-asia-australia_10network-operator-in-asia-australia_11

lintratek kw20l quad 

KW20L quad band*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600m2

B5+B8+B3+B1 √

B8+B3+B1+B20 √

B8+B3+B1+B7 √

B8+B3+B1+B28 √

YES

 lintratek kw20l lima

KW20L pita penta*1

Yagianteneu*1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600sqm

B8+B3+B1+B28+B7 √B8+B3+B1+B20+B7 √

YES

lintratek kw27f 

KW23Ftriband*1

anteneu LPDA * 1

Celinganteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

1000-3000sqm

B5+B3+B1 √

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B1+B7 √

B3+B1+B7 √

AGC + MGC

Dina daptar produk, urang némbongkeun Anjeun sababaraha model fungsional amplifier sinyal multi-band, kaasup amplifier tri-band, amplifier quad-band komo panguat penta-band.Upami anjeun kabetot dina éta, mangga klik pic produk pikeun langkung rinci, atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami langsung pikeun naroskeun solusi jaringan anu cocog.Kami bakal nyayogikeun anjeun sadayana jasa tina solusi ningkatkeun jaringan kalayan harga anu lumayan.Kami ogé ngagaduhan seueur desain anu béda-béda di dieu anu masih teu acan disebatkeun, puntenklik di dieu pikeun ngundeur katalog produk urang.

Upami anjeun hoyong ngarobih pita frékuénsi khusus pikeun nyumponan kabutuhan pasar lokal anjeun, mangga ngahubungi tim penjualan Lintratek kanggo inpormasi sareng diskon.Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman salaku produsén produk telekomunikasi sapertos amplifier sinyal sareng anteneu booster Lintratek gaduh laboratorium R&D sareng gudang kami nyalira pikeun nyayogikeun anjeun jasa OEM & ODM pangsaéna dina industri telekomunikasi.


Ninggalkeun Pesen Anjeun