Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Di manakah lokasi Lintratek?

Lintratek Technology Co., Ltd. Tempatna di Foshan, Cina, caket dieu di Guangzhou.

Naon produk utama Lintratek?

Lintratek nyayogikeun produk sareng jasa anu relevan pikeun telekomunikasi utamina kalebet booster sinyal telepon sélulér, anteneu luar, antena jero ruangan, jammer sinyal, kabel komunikasi, sareng produk anu sanésna.Naon deui, kami nyayogikeun rencana solusi jaringan sareng jasa pameseran hiji-eureun saatos kami nampi paménta anjeun.

Kumaha carana milih booster sinyal anu cocog?

Upami anjeun mésér kanggo panggunaan pribadi, kami nyarankeun anjeun naroskeun heula tim penjualan Lintratek.Kami bakal nungtun anjeun pikeun mariksa frékuénsi pamawa jaringan telepon sélulér anjeun ti mimiti.Teras kami bakal diajar jelas ngeunaan aplikasi anjeun (struktur sareng sinyalna) sareng jumlah pangguna, tungtungna kami bakal nyarankeun anjeun cocog sareng ngirim kutipan anjeun.
Upami anjeun hoyong mésér pikeun dijual deui, kami gaduh langkung ti 30 séri anu béda pikeun pilihan anjeun, tapi mimitina, urang kedah nalungtik ngeunaan pasar di tempat lokal anjeun, kalebet analisa pelanggan, operator jaringan utama lokal sareng anggaran pameseran anjeun, sareng maka kami bakal nyarankeun Anjeun model cocog pikeun resell.

Naon metode pamayaran anu sayogi upami kuring hoyong pesenan?

Kami nampi jinis pamayaran anu béda.Biasana PayPal, T / T, transfer bank, Western Union mangrupikeun cara anu paling sering pilihan klien kami.

Sabaraha dinten abdi tiasa nampi bungkusan saatos mayar?

Kami bakal ngatur pengiriman barang ASAP, biasana milih DHL, FedEx, perusahaan pengiriman barang UPS, sareng anjeun bakal nampi bungkusan dina 7-10 dinten.Seueur modél panguat sinyal lintratek aya di saham.

Kumaha prosés produksi panguat sinyal Lintratek?

Masing-masing alat booster sinyal Lintratek bakal ngalangkungan waktos sareng waktos prosés produksi sareng uji fungsi sateuacan kiriman.Prosés produksi utama kalebet bagian-bagian ieu: panalungtikan papan sirkuit sareng percetakan, sampling semi-réngsé, assembling produk, uji fungsi, bungkusan sareng pengiriman.

Naha produk anjeun ngagaduhan sertifikasi atanapi laporan uji produk?

Tangtosna, kami ngagaduhan sertifikasi anu diverifikasi ku organisasi anu béda ti dunya, sapertos CE, SGS, RoHS, ISO.Henteu ngan ukur pikeun modél anu béda tina booster sinyal telepon sélulér, tapi perusahaan Lintratek parantos kéngingkeun sababaraha panghargaan ti bumi sareng kapal.Pencét di dieu pikeun pariksa deui, upami anjeun peryogi salinan, hubungi tim penjualan kami pikeun éta.


Ninggalkeun Pesen Anjeun