Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Carita merek

Lintratek

Carita merek

(tukang)

Panginten dina kahirupan sapopoe, seueur jalma anu nepungan sababaraha kaayaan sapertos kieu: nalika urang aya di gedong luhur modern atanapi di ruangan bawah tanah gedong ageung, sakapeung telepon urang henteu tiasa nampi sinyal telekomunikasi sélulér anu saé.Alesan tina hasil ieu nyaéta Pangaruh Shadow tina transmisi nirkabel.Sareng pangaruh kalangkang ieu bakal nyababkeun titik buta tina telekomunikasi sélulér salami pangiriman sinyal nirkabel.Ku alatan éta, pikeun ngajawab masalah ieu, urang kudu nerapkeun Lemah Signal Bridging Téhnologi.Ieu ogé anu Lintratek utamina nyayogikeun barang sareng jasa éta.

1. Profil Pendiri Lintratek

Shi Shensong (Peter)

CEO Lintratek

Catetan Karir:

● ahli RF dina widang sinyalna jaringan nirkabel

● Pangadeg industri bridging sinyal lemah

● UNIVERSITAS EMBA SUN YAT-SEN

●Diréktur asosiasi bisnis jaringan Foshan

 

Latar wangunan Lintrak:

Pangadeg Lintratek Tech., Sunsong Sek, parantos sadar masalah titik buta sinyal telekomunikasi ieu salami lami sareng parantos nyobian ngabantosan jalma-jalma ngaoptimalkeun kaayaan ieu ku pangaweruh anu kaala ngeunaan Téknologi Penghubung Sinyal Lemah, mikir: kumaha upami kuring tiasa nyiptakeun sababaraha alat pikeun ngarengsekeun masalah ieu sareng ngabantosan langkung seueur jalma pikeun nampi sinyal telepon bar pinuh sepanjang waktos.

Sabenerna, waktu Pak Sek keur budak, geus resep kana sinyal nirkabel nyaho yén manéhna bisa lalajo TV alatan transmisi sinyal nirkabel.Saatos lulus ti universitas, anjeunna ngamimitian karirna di industri telekomunikasi sareng parantos berjuang pikeun éta sakitar 20 taun.

 

lintratek-ketua

2. Penetapan Asal-usul Lintratek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

barudak-nonton-tv

Ngimpi ti Budak

Tekad munggaran nyaéta anak impian, diideuan ku transmisi sinyal televisi, heran kumaha télékomunikasi jalan sareng impian janten bagian tina industri telekomunikasi hiji dinten.

lift-kacilakaan

Empati Kacilakaan Lift

Sakali ningali warta ngeunaan kasus kacilakaan lift, alatan resi sinyal lemah dina lift, korban teu bisa nelepon pikeun pitulung sarta maot.Pangadeg Shensong nempo musibah, sedih swore anjeunna kedah invent langkung booster sinyal kualitas luhur ulah kacilakaan ieu.

lintratek-kulawarga

Nyalametkeun Seuri Staf

Salaku pamimpin perusahaan, Shensong nanggung tanggung jawab anu beurat pikeun ngajaga kabagjaan staf.Ti taun 2012 nepi ka ayeuna, tim Lintratek bakal beuki gedé.Tapi kusabab kahadean sareng cinta antara silih, kami akur salaku kulawarga ageung.Sareng Shensong ngusahakeun anu saé pikeun tetep panjang.

3. LOGO Lintratek urang

Logo Lintratek ngagaduhan dua warna standar,#0050c7(biru) jeung#ff9f2d(oranyeu).

Biruhartina: serenity, stabilitas, inspirasi, hikmah jeung kaséhatan.

oranyeuhartina: kahaneutan, panas, sumanget, kreativitas, robah jeung tekad

Dua jinis warna ieu nangtung pikeun sumanget Lintratek.

 

Bentuk logona's hartina: resi sinyal bar pinuh, leungeun nyekel sapotong booster sinyal jeung seuri.Éta nunjukkeun yén tim Lintratek narékahan pikeun nyugemakeun para klien kalayan jasa anu saé sareng nyayogikeun aranjeunna lingkungan telekomunikasi anu saé.

lintratek-logo

4. Tilu Bagian Inti Lintratek

pabrik

Gudang

Bagian kahiji nyaéta anu paling penting tina Lintratek.Jalur produksi nangtukeun kualitas booster sinyal sareng anteneu komunikasi.Unggal situs dina jalur produksi ketat mastikeun produk ahir jalan ogé.Ogé sateuacan bungkusan, booster sinyal sareng anteneu kedah diuji waktos sareng waktosna.

gudang

Gudang

Bagian kadua gudang.Ieu tiasa disebatkeun salaku jantung Lintratek.Biasana unggal modél booster sinyal (pengulangan sinyal / amplifier sinyal) aya dina stok pikeun mastikeun paménta anu mendesak.Sateuacan ngirim parsél, kami tungtungna bakal nyandak tés pikeun mastikeun fungsi normal.

jualan-tim

Tim Penjualan

Bagian penting katilu nyaéta tim penjualan kalebet pre-sales sareng after-sales.Departemén pra-penjualan pikeun nungtun klien pikeun milih modél anu cocog pikeun booster sinyal sareng ngadamel rencana pamasaran pikeun klien.Departemén saatos-jualan pikeun ngarengsekeun masalah saatos-jualan pikeun klien.

5. Kamekaran Lintratek

2012.01- Ngadegkeun resmi Lintratek

2013.01- bubuka téhnologi & kreasi Tim

2013.03- Dimekarkeun suksés model booster sinyal urang sorangan

2013.05- Ngadegkeun merek cabang sareng ningkatkeun pangaruh internasional

2014.10- Produk parantos nampi sertifikasi CE Éropa

2017.01- Perluasan skala perusahaan sareng ngadegkeun pusat operasi énggal

2018.10- Produk meunang FCC, sertifikasi IC

2022.04- diayakeun ulang 10-taun

Gabung kami pikeun bisnis


Ninggalkeun Pesen Anjeun