Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Operator Jaringan Éropa Afrika

Pilih booster sinyal anu leres pikeun ningkatkeun resi sinyal operator jaringan di Éropa

Operator jaringan sélulér utama (MNO) di Éropa

Di Éropa, operator jaringan utama, atanapi urang sebutkeun panyadia telekomunikasi nyaéta daptar di handap ieu: Oranyeu, Vodafone, SFR, O2, EE, Telekom, Tilu jeung pausahaan lokal lianna.

operator jaringan di Éropa

Salila operator jaringan ieu, pangguna Oranyeu, Vodafone, O2 sareng proporsi panggedéna di Éropa.Tapi kacuali perusahaan-perusahaan ieu anu nembé disebatkeun, aya seueur perusahaan lokal sanés di nagara anu béda, sapertos Telia di Swedia, Turkcell di Turki, TriMob di Ukraina…

TÉta alesan kunaon urang kedah mésér booster sinyal telepon sélulér anu cocog

Sakumaha anjeun tingali, di tempat-tempat anjeun di Éropa, aya seueur operator jaringan pikeun pilihan anjeun, janten anjeun panginten nganggo langkung ti hiji jinis atanapi anjeun sareng réréncangan atanapi kulawarga anjeun nganggo jasa anu béda.

Salaku conto, nalika anjeun nganggoVodafone kalawan 2G 3G 4G, samentara éta anjeunkartu sim kadua nyaeta tinaO2 kalawan 2G 3G 4G, ayeuna anjeun bisa papanggih sababaraha masalah, étadi tempat anu sami, resi 4G Claro pinuh bar tapi resi 4G Movistar lemah.Kaayaan ieu disababkeun ku pita frékuénsi anu béda tina dua operator jaringan ieu sareng bédana jarak ti munara dasar.

Janten, pikeun nguatkeun resi sinyal lemah operator jaringan sélulér, urang kedah milih booster sinyal telepon sélulér anu cocog sareng pita frékuénsi anu leres.

But kumaha urang bisa mastikeun pita frékuénsi katuhu operator jaringan mobile urang?Dina bagan di handap ieu, perusahaan normal sareng band operasina pikeun rujukan.

Pita frékuénsi operator jaringan sélulér di Éropa

Nework Carrier

Tipe Jaringan

Opérating Band

jaringan-operator-di-Éropa_01

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B20 (800)

 

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B3 (1800)

 jaringan-operator-di-Éropa_04

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B20 (800), B38 (TDD 2600)

 jaringan-operator-di-Éropa_05

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100)

4G

B7 (2600), B20 (800)

 jaringan-operator-di-Éropa_06

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100)

4G

B3 (1800), B7 (2600), B8 (900), B20 (800), B28a (700), B32 (1500)

 jaringan-operator-di-Éropa_03

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B20 (800), B40 (TDD 2300)

 jaringan-operator-di-Éropa_08

2G

B3 (1800)

3G

B1 (2100)

4G

B3 (1800), B7 (2600), B20 (800)

 jaringan-operator-di-Éropa_02

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B8 (900), B20 (800), B28a (700)

Numutkeun info tina bagan, urang bisa manggihan yén pita frékuénsi paling normal operator jaringan di ÉropaB8(900), B1(2100), B3(1800), B20(800) jeung B7(2600).
Upami urang masih henteu nyarios ngeunaan inpormasi operator jaringan anu anjeun anggo, aya halaman wéb pikeun mariksa frékuénsi dunya:www.frequencycheck.com.
Tapi di nagara anu béda, bahkan perusahaan anu sami, pita frékuénsi tiasa béda,janten kumaha urang tiasa kéngingkeun inpormasi pita frekuensi anu leresoperator jaringan ieu?Di dieu urang bisa nyadiakeun anjeun sababarahamétode pikeun pariksa inpo frékuénsioperator jaringan seluler anu anjeun anggo:
1. Telepon ka perusahaan operator jaringan sélulér sareng naroskeun aranjeunna pikeun pariksa langsung pikeun anjeun.
2.Pikeun Sistem Android: Unduh APP ponsel "Séluler-Z" pikeun mariksa inpormasi.
3.Pikeun ios System: Pencét "*3001#12345#*" ku telepon → Ketok "Serving Cell Info" → Ketok "Freq Band Indicator" jeung pariksa kaluar.
Perhatosan: catetan atanapi tandai inpormasi sareng wartosan ka tim penjualan Lintratek, supados kami tiasa nyarankeun anjeun modél anu paling cocog pikeun anjeun cocog sareng kaayaan anjeun.

1658111452650

Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun pikeun nyayogikeun solusi jaringan sareng alat anu relevan pikeun pangguna ti sakumna dunya, di dieu kami gaduh sababaraha pilihan amplifier sinyal telepon sélulér kit lengkep pikeun anjeun.

OKombinasi ptional

Fuih Kit

Conten

Ckaleuleuwihi

Frékuénsi pita

AFungsi GC

Pamawa jaringan

 lintratek aa23

AA23 tri band*1

anteneu LPDA * 1

Anteneu siling*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B3+B20 √

YES

 jaringan-operator-di-Éropa_01jaringan-operator-di-Éropa_02jaringan-operator-di-Éropa_03jaringan-operator-di-Éropa_04jaringan-operator-di-Éropa_05jaringan-operator-di-Éropa_06jaringan-operator-di-Éropa_07jaringan-operator-di-Éropa_08jaringan-operator-di-Éropa_09jaringan-operator-di-Éropa_10jaringan-operator-di-Éropa_11

lintratek kw20l quad 

KW20L quad band*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600m2

B5+B8+B3+B1 √

B8+B3+B1+B20 √

B8+B3+B1+B7 √

B8+B3+B1+B28 √

YES

 lintratek kw20l lima

KW20Llimaband*1

Yagianteneu*1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600sqm

B8+B3+B1+B28+B7 √B8+B3+B1+B20+B7 √

YES

 lintratek kw27f

KW23Ftriband*1

anteneu LPDA * 1

Celinganteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

1000-3000sqm

B5+B3+B1 √

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B1+B7 √

B3+B1+B7 √

AGC + MGC

Dina daptar produk, kami nunjukkeun anjeun sababaraha model fitur tina repeater sinyal multi-band, kaasup repeater tri-band, repeater quad-band komo repeater penta-band.Upami anjeun kabetot dina éta, mangga klik katun pic produk pikeun langkung rinci, atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami langsung pikeun naroskeun solusi jaringan anu cocog.Kami bakal nyayogikeun anjeun sadayana jasa kalayan harga anu murah.Kami ogé ngagaduhan seueur desain anu béda-béda di dieu kami masih teu acan disebatkeun, puntenklik di dieu pikeun ngundeur katalog produk urang.

Upami anjeun hoyong ngarobih pita frékuénsi khusus pikeun nyumponan kabutuhan pasar lokal anjeun, mangga ngahubungi tim penjualan Lintratek kanggo inpormasi sareng diskon.Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun salaku produsén produk telekomunikasi sapertos amplifier sinyal sareng anteneu booster.Kami gaduh laboratorium R&D sareng gudang sorangan pikeun nyayogikeun anjeun jasa OEM sareng ODM pangsaéna dina industri telekomunikasi.


Ninggalkeun Pesen Anjeun