Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Gedong Ukuran Leutik

Panutup sinyal wangunan ukuran leutik sareng panguat sinyal telepon sélulér Lintratek

Naha urang peryogi sinyal booster?

Penguat sinyal telepon sélulér Lintratek tiasa diterapkeun di seueur tempat, anjeun panginten henteu ningali alatna tapi éta aya sareng seueur pangaruh dina kahirupan urang sapopoé.Di padesaan, di gedong bisnis, di mall balanja, di tempat parkir...biasana di tempat-tempat ieu, jauh ti base station suppliers jaringan 'atawa spasi ditutup, sinyal ponsel lemah malah anjeun bisa jadi teu meunang layanan. .Tapi jalma-jalma masih tiasa nampi resi sinyal anu saé sareng nyandak telepon, éta sadayana booster sinyal telepon sélulér, aya anu nyebatkeun repeater atanapi amplifier sinyal.

aplikasi

Kombinasi pilihan pikeun aplikasi anu béda

 

Lintratek gaduh model anu béda pikeun aplikasi anu béda, di dieu kami ngenalkeun anjeun sababaraha modél anu cocog sareng solusi anu cocog pikeun panggunaan bumi, studio kantor sareng gedong anu sami.
Upami anjeun hoyong nutupan 100-500sqm, di dieu kami nyayogikeun anjeun sababaraha rencana solusi pilihan:

OKombinasi ptional

Fuih Kit

Conten

Ckaleuleuwihi

Pamawa jaringan

(Frékuénsi pita)

panguat sinyal 1

KW13A*1

Yanteneu agi * 1

Wanteneu hip * 1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

50-100sqm

Ngarojongngan hijifrékuénsi operator jaringan

 panguat sinyal 2

KW17L*1

anteneu LPDA * 1

Antena cailing*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

100-200m2

Sngadukung2 frékuénsitina operator béda dina waktos anu sareng

 panguat sinyal 3

AA23*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

Sngadukung3 frékuénsitina operator béda dina waktos anu sareng

Upami anjeun hoyong mésér nurutkeun operator jaringan béda (operator jaringan), klik di dieu pikeun rujukan.Kami gaduh langkung ti 500 model kanggo pilihan anjeun pikeun ningkatkeun sinyal operator jaringan global.
Upami anjeun salaku insinyur atanapi manajer proyék sareng hoyong nutupan langkung seueur jangkauan, klik di dieu pikeun inpormasi pengulangan anu kuat.

Eupan balik klien '

eupan balik klien urang

Awas pamasangan

Sateuacan anjeun masang kit booster sinyal, aya hal anu anjeun kedah perhatosan.


Ninggalkeun Pesen Anjeun