Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Amérika Kidul Network Operator

Pilih panguat sinyal anu cocog pikeun ngagedékeun kakuatan sinyal operator jaringan di Amérika Kidul

Operator jaringan sélulér utama (MNO) di Amérika Kidul
Di Amérika Latin, operator jaringan utama, atanapi urang sebutkeun panyadia telekomunikasi nyaéta daptar di handap ieu:Digicel, FLOW, Claro, Movistar, Personal, Viva, Personal, Tigo jeung pausahaan lokal lianna.

operator jaringan di Amérika Kidul

Salila operator jaringan ieu,pamaké Movistar, tigo, jeung Claroanu mibanda proporsi pangbadagna.

Alesan kunaon urang kedah mésér booster sinyal telepon sélulér anu cocog

Sakumaha anjeun tingali, di tempat-tempat anjeun di Amérika Kidul, aya seueur operator jaringan pikeun pilihan anjeun, janten anjeun panginten nganggo langkung ti hiji jinis atanapi anjeun sareng kulawarga atanapi babaturan anjeun nganggo anu béda.
Contona, nalika anjeun nganggo Movistar sareng 2G 3G 4G,samentara éta anjeunkartu sim kadua Claro kalawan 2G 3G 4G, ayeuna anjeun bisa papanggih sababaraha kaayaan, éta di tempat anu sami, resi 4G Claro pinuh bar tapi resi 4G Movistar lemah.Kaayaan ieu disababkeun ku bédana jarak ti munara dasar sareng pita frékuénsi anu béda tina dua operator jaringan ieu.
Janten, pikeun ngagedékeun resi sinyal lemah tina operator jaringan sélulér, urang kedah mésér booster sinyal telepon sélulér anu cocog sareng pita frékuénsi anu leres.

Pita frékuénsi operator jaringan sélulér di Amérika Kidul

Nework Carrier

Tipe Jaringan

Opérating Band

network-operator-in-kidul-america_03

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B1 (2100), B2 (1900), B4 (1700, B7 (2600), B26 (850), B28a (700)

jaringan-operator-di-Amerika Kidul_09

2G

B2 (1900), B3 (1800), B8 (900), B17 (700)

3G

B1 (2100)

4G

B2 (1900), B8 (900)

 network-operator-in-kidul-america_01

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B1 (2100)

4G

B4 (1700/2100 AWS 1)

 network-operator-in-kidul-america_07

2G

B2 (1900)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B4 (1700), B7 (2600), B28a (700)

jaringan-operator-di-Amerika Kidul_02

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B7 (2600), B28a (700), B28b (700)

 network-operator-in-kidul-america_04

2G

B5 (850)

3G

B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B17 (700)

 network-operator-in-kidul-america_05

2G

B2 (1900)

3G

B5 (850)

4G

B4 (1700), B17 (700)

 jaringan-operator-di-Amerika Kidul_06

2G

B2 (1900), B3 (1800), B5 (850), B8 (900)

3G

B1 (2100), B5 (850)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B7 (2600), B28a (700)

Numutkeun inpormasi tina bagan tibalik, urang tiasa mendakan yén pita frékuénsi anu paling normal pikeun operator jaringan di Amérika Kidul nyaétaB1(2100), B2(1900), B4(1700), B5(850), B17(700) jeung B28(700).
Tapi di nagara-nagara anu béda, bahkan perusahaan anu sami, pita frékuénsi tiasa bénten-béda, janten kumaha urang tiasa nampi inpormasi pita frekuensi operator jaringan ieu?Di dieu urang bisa nyadiakeun anjeun sababarahacara mariksa frékuénsioperator jaringan seluler anu anjeun anggo:
1. Telepon ka perusahaan operator jaringan sélulér sareng naroskeun aranjeunna pikeun pariksa langsung pikeun anjeun.
2.Unduh APP telepon sélulér "Cellular-Z" pikeun pariksa inpormasi upami anjeun anggoSistem Android.
3. Pencét "*3001#12345#*" ku telepon → Ketok "Serving Cell Info" → Ketok "Freq Band Indicator" sareng pariksa upami anjeun nganggoSistem ios.

1658111452650

Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun pikeun nyayogikeun solusi jaringan sareng alat anu relevan pikeun pangguna ti sakumna dunya, di dieu kami gaduh sababaraha pilihan amplifier sinyal telepon sélulér kit lengkep pikeun anjeun.
Kombinasi pilihan pikeun naekeun sinyal telepon sélulér di Amérika Kidul

Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun pikeun nyayogikeun solusi jaringan sareng alat anu relevan pikeun pangguna ti sakumna dunya, di dieu kami gaduh sababaraha pilihan amplifier sinyal telepon sélulér kit lengkep pikeun anjeun.
Kombinasi pilihan pikeun naekeun sinyal telepon sélulér di Amérika Kidul

OKombinasi ptional

Fuih Kit

Conten

Ckaleuleuwihi

Frékuénsi pita

AFungsi GC

Pamawa jaringan

 lintratek kw17l

KW17L dual band*1

Anteneu Yagi*1

anteneu panel*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B2 √

B5+B4 √

B5+B1 √

NO

 CA-MX-jaringan-carrier_05jaringan-operator-di-Amerika Kidul_09network-operator-in-kidul-america_01network-operator-in-kidul-america_04network-operator-in-kidul-america_05

lintratek kw20c

KW20C tri band*1

anteneu LPDA * 1

anteneu panel*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B2+B4 √

NO

 lintratek aa23

AA23 tri band*1

anteneu LPDA * 1

Antena siling*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

300-400m2

B5+B2+B4 √

B5+B2+B7 √

B5+B2+B28 √

YES

network-operator-in-kidul-america_03jaringan-operator-di-Amerika Kidul_02jaringan-operator-di-Amerika Kidul_09network-operator-in-kidul-america_01network-operator-in-kidul-america_04network-operator-in-kidul-america_05network-operator-in-kidul-america_07jaringan-operator-di-Amerika Kidul_06

 lintratek kw20l quad

KW20L quad band*1

anteneu LPDA * 1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600m2

B5+B2+B4+B7 √

B5+B2+B4+B12 √

B5+B2+B4+B28 √

YES

 lintratek kw20l lima

KW20Llimaband*1

Yagianteneu*1

Panelanteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

400-600sqm

B5+B2+B4+B12+B13

B5+B2+B4+B28+B7 √

YES

 lintratek kw27f

KW23Ftriband*1

anteneu LPDA * 1

Celinganteneu*1

10-15m kabel * 1

Psuplai ower * 1

Gbuku idin * 1

1000-3000sqm

B5+B2+B4 √

B5+B2+B7 √

AGC + MGC

Dina diagram, urang némbongkeun Anjeun sababaraha model karakteristik boosters sinyal multi-band, kaasup dual-band, tri-band, quad-band na penta-band.Mun anjeun resep aranjeunna, mangga klik handap pic produk 'pikeun leuwih rinci, atawa anjeun bisa ngahubungan kami langsung pikeun inquire ngeunaan solusi jaringan cocog.

Upami anjeun hoyong ngarobih pita frékuénsi khusus pikeun nyumponan kabutuhan pasar lokal, mangga ngahubungi tim penjualan Lintratek kanggo inpormasi sareng diskon.Lintratek gaduh pangalaman langkung ti 10 taun salaku produsén produk telekomunikasi sapertos amplifier sinyal sareng anteneu booster.Kami gaduh studio sareng gudang R&D sorangan pikeun nyayogikeun anjeun jasa OEM sareng ODM pangsaéna dina industri telekomunikasi.


Ninggalkeun Pesen Anjeun