. Cina AA23 triple band sinyal ponsel booster GSM UMTS LTE 70dB gain AGC kustomisasi pikeun kantor solusi jaringan hotél Produsén jeung Supplier |Lintratek

Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC pikeun solusi jaringan hotél kantor

Katerangan pondok:

Lintratek suplai AA23 triple band booster sinyal ponsel GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC pikeun solusi jaringan hotél kantor.Éta tiasa ningkatkeun 3 pita frékuénsi pikeun 2G 3G sareng 4G operator jaringan, kakuatan kaluaranna 23dbm, gainna 70dbi.Kiwari, model populér kami tina séri ieu téh AA23-GDW, AA23-CPA, AA23-CPL-B28, sarta AA23-CPL-2600, nu loba dijual di Kamboja, Chili, Kolombia, Afrika Kidul, Nigeria, jsb.
AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC pikeun solusi jaringan hotél kantor.


Rincian produk

Tag produk

Perkenalan produk AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér

AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér tiasa nutupan tilu jinis pita frékuénsi sinyal, pikeun ningkatkeun resi sinyal GSM UMTS LTE.
AA23-GDW nangtung pikeun 900/1800/2100mhz.éta loba dipaké di Asia, Afrika atawa nagara Wétan Tengah.
AA23-CPA (AA23-CPL-B28 na AA23-CPL-B7) nangtung pikeun 850/1700/1900MHz (b28: 700 MHz; b7: 2600 MHz).
Tilu jinis boosters sinyal ieu seueur dianggo di Amérika Kidul sapertos Chili, Kolombia.

Lintratek aa23 triple band repeater

Parameter produk (Spésifikasi) AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér

Feature

Triple band AGC booster sinyal telepon sélulér

ODesain utlook

logam bodas atawa warna ngaropéa kalawan layar tampilan LCD

Size

252*143*18mm, 0.97kgs

PUkuran Ackage

310*210*55mm, 1,25kgs

Ngarojong Frékuénsi

(B8+B3+B1) GSM+DCS+WCDMA 900+1800+2100MHZ;

(B5+B8+B3) CDMA+GSM+DCS 850+900+1800MHZ;

(B5+B2+B7) CDMA+PCS+LTE 850+1900+2600MHZ;

(B5+B2+B4) CDMA+PCS+AWS 850+1900+1700MHZ;

(B5+B2+B28) CDMA+PCS+LTE 850+1900+700MHZ;

(B20+B8+B3) LTE+GSM+DCS 800+900+1800MHZ

Bjeung rubak

25M + 60M + 70M

Mkampak Sinyalna

600m2

Daya Kaluaran

15±2dBm

23 ± 2dBm

Keuntungan

53 ± 2 dB

70±2dB

Ripple di Band

CDMA6dB; PCS6dB;LTE-26006dB

MTBF

50000 jam

Sasayogian tanaga

AC:100~240V, 50/60HzDC:5V 1A

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

<5W

kumaha gawéna

Kumaha AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér jalan?

Anu mimiti, urang kedah pariksa kakuatan sinyal luar.Peryogi sahenteuna 3-4 bar sinyal telepon di luar pikeun unggal frekuensi sinyal (perhatian: upami di luar teu gaduh bar sinyal, penguat sinyal henteu tiasa dianggo).
Teras, pasang anteneu luar di luhur bumi dimana tiasa nampi sinyal telepon anu langkung saé sareng arahkeun ka Base station.
Ogé, hadé ngagunakeun kabel 15m pikeun nyambungkeun antara anteneu outdoor sarta indoor.Anu paling penting nyaéta pikeun ngasingkeun antara 2 anteneu.
Tungtungna, anjeun tiasa masang anteneu jero ruangan di jero bumi anu dihubungkeun sareng booster sinyal telepon sélulér triple AA23.Teras hurungkeun booster pikeun nguji.

Parios kumaha masang Lintratek AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér

Fitur Produk & Aplikasi tina booster sinyal telepon sélulér triple band AA23

AA23 triple band booster sinyal telepon sélulér boga fungsi AGC (Auto Gain Control), ieu ogé titik jual pangbadagna ti séri ieu.Kalawan fungsi AGC, mesin bisa nangtukeun lingkungan gain tur saluyukeun gain ku sorangan, desain ieu bener bisa manjangkeun lifespan tina booster sinyal.

Penguat sinyal Lintratek tiasa diterapkeun dina seueur tempat anu béda-béda dimana resi sinyal sélulér lemah.

aplikasi tina booster sinyal lintratek

Sareng pikeun ukuran aplikasi anu béda, solusi jaringan béda, contona, sapertos booster sinyal telepon sélulér triple band AA23.
1.If sinyalna nyaeta 50sqm-100sqm, Anjeun bisa mertimbangkeun pikeun kit pinuh ku 1 anteneu indoor.
(Kit lengkep ngawengku: anteneu LDPA outdoor, kabel 15m outdoor, booster, anteneu kubah indoor kalawan kabel 2m, adaptor.)
2. Lamun sinyalna leuwih ti 100sqm atawa kalayan 2 wangunan lanté, mangka anjeun bisa mertimbangkeun pikeun 2-3 anteneu indoor.
(Kit lengkep kalebet: anteneu LDPA luar, kabel 15m luar, booster, kabel 1m, adaptor 2 arah, 2 antena kubah jero ruangan, kabel jero ruangan 5m atanapi 10m, adaptor.)
Upami anjeun teu ngagaduhan ide, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun saran anu langkung profésional.

FAQ

1. Naon isolasi?
Isolasi antara anteneu jero ruangan sareng luar tiasa janten témbok bata atanapi jarak jauh.

2. Kumaha nguji kakuatan sinyal outdoor?
Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi "seluler Z" sareng nunjukkeun data ka kami.Urang tiasa pariksa keur anjeun.

3. Naon jaminan booster?
Garansi sakitar 12-24 bulan.

4. Naha booster aya dina pamasangan anu leres sareng data acara layar?Tapi teu boga fungsi dorongan?
Éta leuwih alus pikeun pariksa lamun dina gangguan sinyal.Anjeun tiasa ngahubungan kami sareng kami tiasa ngabantosan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun