. Cina KW20L quad band GSM sinyal repeater sinyal handphone enhancing 2G 3G 4G 70dB gain AGC kalawan 10 taun manufaktur Produsén jeung Supplier |Lintratek

Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

KW20L quad band GSM repeater sinyal telepon sélulér ningkatkeun 2G 3G 4G 70dB gain AGC kalawan manufaktur 10 taun

Katerangan pondok:

Lintratek nyayogikeun KW20L quad band GSM repeater sinyal telepon sélulér ningkatkeun 2G 3G 4G 70dB gain AGC kalayan manufaktur 10 taun.Cai mibanda 5 kombinasi normal nyaéta kieu:
1.850/900/1800/2100mhz: Cocog jeung Asia atawa Wétan Tengah
2.900/1800/2100/2600mhz: Cocog jeung Asia, Wétan Tengah, Afrika
3.800/1800/2100/2600mhz: Cocog jeung Éropa
4.850/1900/1700/700mhz: Cocog jeung Amérika Kalér atawa Amérika Kidul
5.850/1900/1700/2600mhz: Cocog jeung Amérika Kidul
KW20L quad band GSM repeater sinyal handphone enhancing 2G 3G 4G 70dB gain AGC kalawan manufaktur 10 taun.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk KW20L quad band GSM sinyal repeater

KW20L quad band GSM repeater sinyal bisa langsung nutupan pikeun 2g 3g 4g, utamana 4g boga dua frékuénsi sinyal.Salaku conto:
Operator telepon Chile ngagaduhan 2 jinis frekuensi sinyal 4g sapertos 1700mhz atanapi 700mhz.lajeng maranéhna bisa milih pikeun quad band 850/1900/1700/700mhz.Tapi mun anjeun milih quad band booster, hal pangpentingna nyaéta ngeunaan anteneu sinyal frékuénsi band lega atanapi henteu.Sabab lamun henteu, éta moal bisa dipaké.Tapi tong hariwang, nalika anjeun pesenan ti kami, kami tiasa nganggap anjeun sareng ngirim anteneu anu cocog.

Lintratek KW20L quad band repeater

Parameter produk (Spésifikasi) KW20L quad band GSM repeater sinyal

Feature

Quad band AGC booster sinyal telepon sélulér

ODesain utlook

logam bodas atawa warna ngaropéa kalawan layar tampilan LCD

Size

247*138*28mm, 0,98kgs

PUkuran Ackage

265*175*75mm, 1.27kgs

Ngarojong Frékuénsi

GSM+DCS+WCDMA+LTE 900+1800+2100+2600/700MHZ;

CDMA+GSM+DCS+WCDMA 800+900+1800+2100MHZ;

CDMA+DCS+WCDMA+LTE 850+1800+2100+2600MHZ;

LTE+CDMA+PCS+AWS 700/2600+850+1900+1700MHZ

Bjeung rubak

30M + 25M + 75M + 60M

Mkampak Sinyalna

600m2

Daya Kaluaran

15±2dBm

20 ± 2dBm

Keuntungan

55 ± 2 dB

68±2dB

Ripple di Band

LTE-B206dB; GSM6dB;DCS6dB;WCDMA6dB

MTBF

50000 jam

Sasayogian tanaga

AC:100~240V, 50/60HzDC:5V 1A

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

<5W

Kumaha carana KW20L quad band GSM repeater sinyal jalan?

Teras di dieu abdi tiasa ngenalkeun prinsip kerja KW20L quad band GSM sinyal repeater:
1.Di luar, mastikeun hiji tempat dimana sinyal hadé dina 4 frékuénsi sinyal.
2.Pasang anteneu outdoor di situs sinyal hadé.Jeung anteneu outdoor hadé nunjuk ka base station.
Upami anjeun henteu terang kumaha pariksa éta, anjeun tiasa ngahubungi kami.Urang bisa mantuan Anjeun nungkulan eta.
3.Pasang booster di jero bumi sareng nganggo kabel 15m pikeun nyambung sareng aranjeunna.Tapi anu paling penting nyaéta ngeunaan isolasi.Isolasi antara anteneu outdoor jeung indoor kudu boga témbok bata misahkeun.Upami henteu, cobian ngagedekeun jarakna.
4.Finally, make kabel pikeun nyambung jeung KW20L quad band GSM sinyal repeater jeung anteneu indoor.
Teras hurungkeun booster.
Nengetan: lamun rék pariksa booster ok atanapi henteu?Anjeun tiasa langsung ngaktipkeun booster pikeun nguji.

1.2 Lintratek KW20L quad band repeater

Fitur Produk & Aplikasi tina KW20L quad band GSM repeater sinyal

1.3 Lintratek KW20L quad band repeater

Penguat sinyal Lintratek cocog di seueur tempat anu béda-béda dimana resi sinyal sélulér goréng sapertos torowongan, désa, mall balanja, tempat parkir, ruangan KTV, jsb.

Sareng pikeun ukuran aplikasi anu béda, solusi jaringan béda, contona, sapertos KW20L quad band GSM repeater sinyal.
1.If sinyalna nyaeta 100-200sqm, Anjeun bisa mertimbangkeun pikeun kit pinuh ku 1 anteneu panel indoor.
(Kit lengkep kalebet: anteneu LDPA luar, kabel 15m luar, booster, anteneu panel jero ruangan nganggo kabel 2m, adaptor.)
2. Lamun sinyalna leuwih ti 200sqm atawa kalayan 2 wangunan lanté, mangka anjeun bisa mertimbangkeun pikeun dua nepi ka tilu anteneu indoor.
(Kit lengkep kalebet: anteneu LDPA luar, kabel 15m luar, booster, kabel 1m, adaptor 2 arah, 2 anteneu panel jero, kabel jero ruangan 5m atanapi 10m, adaptor.)
Upami anjeun bingung ngeunaan rencana pamasangan, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun saran anu langkung profésional.

FAQ

1. Naon anu diébréhkeun di luhur téh?
Isolasi hartosna antara anteneu jero ruangan sareng luar tiasa aya témbok bata atanapi jarak jauh.

2. Kumaha nguji kakuatan sinyal outdoor?
Anjeun tiasa ngaunduh aplikasi sélulér anu namina "Cellular Z" sareng nunjukkeun eusi layar.Urang bakal pariksa keur anjeun.

3. Kumaha upami jaminan booster sinyal lintratek?
Sadaya booster sinyal lintratek atanapi anu sanésna ngadukung garansi produk sakitar 12-24 bulan.

4. Naha booster sinyal teu jalan ogé sanggeus nuturkeun pituduh instalasi?
Éta hadé pikeun pariksa naha aya gangguan sinyal.Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun solusi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun