Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Warta

  • Pikeun Ngabéréskeun Masalah Tanda Sinyal Sél Wilderness pikeun Téknik Tim Survey

    Pikeun Ngabéréskeun Masalah Tanda Sinyal Sél Wilderness pikeun Téknik Tim Survey

    (latar belakang) Bulan kamari, Lintratek nampi patarosan ngeunaan booster sinyal telepon sélulér ti klien.Cenah aranjeunna gaduh tim survey lapangan minyak kedah damel di lapangan minyak liar anu tinggal di dinya salami SABULAN.Masalahna...
    Maca deui
  • Kadatangan Anyar 4G Repeater KW35A Tri Band Network booster

    Kadatangan Anyar 4G Repeater KW35A Tri Band Network booster

    Kadatangan Anyar 4G KW35A MGC Network Booster Anyar-anyar ieu panguat sinyal direkayasa khusus KW35A diluncurkeun dina Konférénsi Produk Inovasi Lintratek.Modél ieu boga wewengkon cakupan nepi ka 10.000 méter pasagi.Aya tilu pilihan: pita tunggal, pita ganda sareng ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun kakuatan sinyal telepon sélulér?

    Kumaha carana ningkatkeun kakuatan sinyal telepon sélulér?

    Numutkeun pangalaman hirup sapopoé, urang terang yén dina situs anu sami, jinis telepon sélulér anu béda tiasa nampi kakuatan sinyal anu béda.Aya seueur alesan ngeunaan hasil ieu, di dieu kuring hoyong ngajelaskeun anjeun anu utama....
    Maca deui
  • Perayaan ulang taun ka-10 Lintratek

    Perayaan ulang taun ka-10 Lintratek

    Dina soré 4 Méi 2022, perayaan ulang taun ka-10 Lintratek dilaksanakeun di hiji hotél di Foshan, Cina.Téma acara ieu ngeunaan kapercayaan jeung tekad pikeun narékahan pikeun jadi pelopor industri jeung maju jadi ente miliar dollar ...
    Maca deui
  • Genep fitur teknis konci poténsial komunikasi 6G

    Genep fitur teknis konci poténsial komunikasi 6G

    Halo sadayana, dinten ayeuna urang badé ngobrol ngeunaan poténsi fitur téknis konci jaringan 6G.Seueur netizen nyarios yén 5G henteu acan katutupan lengkep, sareng 6G badé sumping?Leres, leres, ieu mangrupikeun laju pangembangan komunikasi global!...
    Maca deui
  • Prinsip kerja booster sinyal telepon sélulér

    Prinsip kerja booster sinyal telepon sélulér

    Penguat sinyal telepon sélulér, ogé katelah repeater, diwangun ku anteneu komunikasi, duplexer RF, panguat bising rendah, mixer, attenuator ESC, saringan, panguat kakuatan sareng komponén atanapi modul sanésna pikeun ngabentuk tautan amplifikasi uplink sareng downlink.Tanda telepon sélulér ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun