. Cina KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile bodas pamutahiran core chip AGC fungsi 65dB gain rojongan DCS LTE Band 28 kalawan warna stiker ngaropéa jasa Produsén jeung Supplier |Lintratek

Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile bodas pamutahiran core chip fungsi AGC 65dB gain rojongan DCS LTE Band 28 kalawan stiker warna jasa ngaropéa

Katerangan pondok:

Urang nyadiakeun ieu KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile bodas pamutahiran core chip fungsi AGC 65dB gain DCS LTE kalawan stiker warna jasa ngaropéa.Éta modél anu ditingkatkeun tina KW16L klasik.Fungsi AGC (Otomatis Gain Control) nyaéta titik jual pangbadagna, ogé bédana antara eta jeung KW16L.KW16L-Pro utamana dijieun pikeun boosting CDMA, GSM, DCS, WCDMA na LTE700 (Band 28).
KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile bodas pamutahiran core chip fungsi AGC 65dB gain DCS LTE kalawan stiker warna jasa ngaropéa


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile

KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile ieu bodas pamutahiran core chip fungsi AGC 65dB gain DCS LTE kalawan stiker warna jasa ngaropéa.Béda jeung KW16L generasi heubeul na, KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile ieu ningkatkeun kalawan chip canggih, ieu ngajadikeun eta boga titik jual sorangan: fungsi AGC.Fungsi AGC hartina kontrol gain otomatis.Nalika alat disambungkeun, booster sinyal bakal milarian sinyal frékuénsi anu saluyu sareng ningkatkeun sinyal dina 5sec, samentawis éta, booster sinyal sélulér KW16L-Pro 4G bakal otomatis ngontrol gain pikeun ngajantenkeun data ajeg.Ieu leres-leres tiasa ngajagi alat tapi tetep fungsina -efisiensi tinggi.Tapi modél ieu KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile ngan boga band tunggal, hartina eta ngan bisa dianggo pikeun hiji jenis frékuénsi, upami Anjeun hoyong pake pikeun boosting sinyal operator jaringan béda (operator jaringan), didieu urang boga sababaraha model. tina repeater sinyal multi-band kalawan fungsi AGC.

Parameter produk (Spésifikasi) KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile

Feature

Panguat sinyal telepon sélulér tunggal pita AGC

ODesain utlook

Bodas atanapi warna ngaropéa sareng tampilan LCD

Size

125*90*18mm, 0,52kgs

PUkuran Ackage

380*220*100mm, 1.3kgs

Ngarojong Frékuénsi

(Pita 28) LTE 700MHZ

(Pita 5) CDMA 850MHZ

(Bjeung8)GSM 900MHZ

(Band 3)DCS 1800MHZ

(Band 1)WCDMA 2100MHZ

Mkampak Sinyalna

600m2

Daya Kaluaran

10 ± 2dBm

16 ± 2dBm

Keuntungan

53 ± 2 dB

65±2dB

MTBF

50000 jam

Sasayogian tanaga

AC:100~240V, 50/60HzDC:5V 1A

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

<5W

Fitur Produk & Aplikasi tina booster sinyal mobile KW16L-Pro 4G

Penguat sinyal sélulér KW16L-Pro 4G tiasa janten panas sareng pencét di benua anu béda-béda nyaéta pikeun desain handheld mini portabel na, harga anu lumayan sareng papan sirkuit pamutahiran di jero.

Dimensi booster sinyal mobile KW16L-Pro 4G sami sareng KW16L: 125 * 90 * 18mm kalayan beurat 0,52.Sareng ukuran kotak pakét nyaéta 380 * 220 * 100mm sareng 1.2kg.Sakumaha anu dipidangkeun dina gambar, hiji kit pinuh ku booster sinyal sélulér KW16L-Pro 4G kalebet hiji alat pengulangan sinyal, hiji anteneu yagi 5 unit, hiji anteneu pecut sareng hiji kabel 10-meter.

1.1 KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile
1.2 KW16L-Pro 4G booster sinyal mobile

Harga EXW tina booster sinyal sélulér KW16L-Pro 4G tiasa 15-35 USD.Anjeun tiasa ngahubungi tim profésional kami pikeun daptar harga anu tangtu upami anjeun hoyong solusi jaringan pikeun ningkatkeun panarimaan sinyal telepon sélulér anjeun.

Kualifikasi produk tina booster mobile KW16L 4G

Sadaya model repeater sinyal anu béda-béda kalebet booster mobile KW16L 4G ieu parantos ngalangkungan sadayana prosés produksi sareng uji fungsi, pikeun janten barang anu sampurna nalika anjeun nampi.

sertifikasi booster sinyal lintratek

Pangiriman, Pangiriman sareng Palayanan tina booster mobile KW16L 4G

Sadaya model repeater sinyal anu béda-béda kalebet booster mobile KW16L 4G ieu parantos ngalangkungan sadayana prosés produksi sareng uji fungsi, pikeun janten barang anu sampurna nalika anjeun nampi.

produksi jeung bungkusan

FAQ

1. Naon anu kudu dipigawé lamun alat teu jalan sanggeus kuring rengse pamasangan?
Deui ka salesman Lintratek pikeun pitulung: pariksa panyambungna unggal bagian, pariksa jarak antara anteneu outdoor sarta alat booster sinyal (kira-kira 15 méter leuwih hadé), lamun éta masalah kualitas produk, nelepon kami pikeun layanan sanggeus-jualan.

2. Dupi anjeun gaduh diskon wae lamun kuring mesen jumlah badag?
Leres, kami nyetél harga tangga anu cocog sareng MOQ anu béda, ngahubungi kami pikeun harga pabrik EXW upami anjeun peryogi.Urang ogé ngayakeun sababaraha acara promosi bulanan.

3. Dupi abdi tiasa naroskeun salinan sertipikat sareng laporan tés anjeun pikeun bisnis?
Leres, kami tiasa nyayogikeun anjeun barang-barang ieu upami kami parantos ngawangun hubungan kerjasama.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun