Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Perayaan ulang taun ka-10 Lintratek

Dina soré 4 Méi 2022, perayaan ulang taun ka-10 Lintratek dilaksanakeun di hiji hotél di Foshan, Cina.Téma acara ieu ngeunaan kapercayaan jeung tekad pikeun narékahan pikeun jadi panaratas industri jeung maju jadi pausahaan milyaran dollar.Aya henteu ngan pintonan éndah, tapi ogé sweepstakes, titik bonus jeung bagian hit séjén.Ayeuna tuturkeun kami pikeun marios acara anu saé ieu!

Tinjauan agung rapat taunan Lintratek

Asup jeung pangakuan

Kalayan antisipasi pisan sadaya anggota kulawarga Lintratek, ulang taun ka-10 rapat taunan Lintratek dibuka kalayan sumanget.Kalawan kabagjaan, dulur meuntas bangbarung waktu, asup, narima kartu angka untung, leumpang karpét beureum, sarta ditandatanganan autographs, grup selfie pikeun ngabagéakeun waktos gathering ieu kalawan sumanget pinuh!

témbok tanda

Tabuh 15.00, dina pidato anu haneut tina host, urang ngamimitian prelude rapat taunan ieu.The elites sahiji departemén bisnis domestik dibawa kami tarian lawang panas - "Seagrass Dance", jeung atmosfir pamandangan ieu instan ignited.gugah!

tari

Nyimpulkeun masa lalu sareng tingali ka hareup

Aya sakelompok jalma sapertos kitu di Lintratek, aranjeunna ati-ati sareng teu jelas dina jabatanna masing-masing, prestasina panginten henteu luar biasa, tapi kalakuanana biasa tiasa ngaluarkeun cahaya anu luar biasa, sareng aranjeunna parantos lami bersinar pikeun urang.

manajer'-diomongkeun

Kami nganuhunkeun pikeun dedikasi unggal anggota staf kami.Sareng unggal kontribusi sareng dedikasi anu pantes dipuji.Dina 2021, urang parantos ngatasi seueur kasusah sareng tantangan.Ieu kahormatan teu tiasa dipisahkeun tina gotong royong sareng kamajuan sadayana.Dina waktos ayeuna, anjeun pantes keprok sadayana!

luar biasa-staf

Naha anjeun béntang anyar dina pagelaran atanapi Samaun kalayan kakuatan, anjeun gaduh kasempetan pikeun nunjukkeun diri anjeun dina panggung ageung Lintratek.Honor mangrupikeun hasil akumulasi tina kerja keras biasa anjeun.Terus, Lintratek man!

Biantara Manajer Umum

Dina keprok anu paling haneut, Mr. Shi Shensong, manajer umum Lintratek, ngajantenkeun kami pidato anu saé.Dina pidatona, Mr. Shi marios sareng nyimpulkeun prestasi anu suksés sareng kakurangan Lintratek dina sapuluh taun katukang, ngadegkeun koordinat énggal sareng target énggal pikeun Lintratekers bakal tarung nyobian pangsaéna dina 2022.

Ménéjer umum

Bapak Shi ngomong yén pangalaman ngembangkeun parusahaan, mimiti kalawan sistem manajemen titik jeung ngadegna sistem panitia, urang sadar operasi amoeba sarta réngsé rumusan sarta ditingkatkeun prosés bisnis dina taun ieu, kalawan lampah ieu greatly ningkat parusahaan. kematangan manajemén jeung neundeun pondasi pikeun ngembangkeun gancang parusahaan di mangsa nu bakal datang.

Pak Shi ogé nyebatkeun motto na, "Ulah milarian gancang, tapi jauh", ngaharepkeun Lintratek bakal janten perusahaan umur abad, tiasa janten merek nasional anu kasohor!

Kusabab ngadegna sapuluh taun ka pengker, Lintratek parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan ti seueur supplier, palanggan sareng réréncangan kalayan kualitas produk anu saé sareng jasa anu wijaksana.Dina widang bridging sinyal, éta boga prospek pasar pisan lega.Dina waktos anu sami, Pak Shi sacara ketat ngawajibkeun manajemén perusahaan pikeun ngajaga sirah anu jelas dina unggal waktos, sareng gaduh rasa kadesek, krisis, biaya, sareng diajar, ngaharepkeun sakumna warga Lintratek salawasna ngajaga rasa kadesek. , Hemat dina waragad, ngaleungitkeun runtah, mawa ka hareup sumanget nanggung kasusah jeung nangtung gawé teuas, sarta silih mantuan dina parahu sarua, terus nanjak, sarta berjuang pikeun parusahaan jeung masa depan sorangan!

Éndah Tembongkeun

Dina Lintratek, kulawarga badag pinuh ku bakat, sadaya jelema bisa kaluar tina workbench jeung meunang kana panggung badag, bringing kami salametan visual jeung auditory, tari, chorus, sketsa, catwalks, pintonan sulap, recitations puisi, ... kontrak kalawan babak sanggeus babak jeritan di tempat!

kinerja

Pintonan éndah téh overwhelming, tur aya kitu loba highlights yén jalma moal bisa nulungan seuri!

Undian Untung

Tangtu, aya undian lotre pikeun nambahkeun senang keur rapat taunan.Salaku nempokeun anu staged hiji-hiji, kalawan sesi lotre interspersed salaku interlude, guys éta pinuh ku antisipasi jeung panasaran.Taun ieu, perusahaan nyiapkeun rupa-rupa hadiah anu pikaresepeun, kalebet telepon sélulér, proyektor, juicer, mandi kaki listrik, bedil fascia sareng kado sanés anu narik sadayana anu hadir.

untung-tarik

Kalayan ditarikna hadiah kaopat, hadiah katilu, hadiah kadua sareng hadiah kahiji, klimaks rapat taunan parantos diteruskeun, narik jeritan panongton sareng hurung deui suasana rapat taunan!

Aya ogé sési lotre pikeun sémah méré hadiah, hiji sanggeus sejen, éta pisan meriah!Sarerea ningali maju ka meunang nomer untung dina leungeun maranéhna ... The cheers moal eureun!Di dieu, Abdi hoyong hatur sémah sakali deui pikeun hadiah draw untung, nu ngajadikeun sesi draw untung tina rapat taunan malah leuwih meriah!

bonus

Titik jeung dividends

Hiji gelombang henteu lirén, hiji-hiji, sareng dividen taun fiskal anu paling diantisipasi aya di dieu!Poin-poin anu ku saréréa geus digawé teuas pikeun ngumpulkeun tungtungna bakal diuang kana uang kertas.Dina waktu ieu, aya sibuk counters duit jeung finances cacah duit di panggung, jeung kabagjaan wangsit dina beungeut unggal Lintratekers teu bisa disumputkeun.

titik-jeung-dividen

Saatos meunang poin sareng dividen, sareng pinuh ku ambisi pikeun pangwangunan hareup, ieu Lintratekman!

Makan Malam Sejahtra

A méja ngeusi masakan sumptuous, dulur toasted jeung nginum babarengan, burst of kahaneutan surged dina haté maranéhanana, jeung dulur ngarasakeun kadaharan kalawan seuri jeung moments senang babarengan!

dahar peuting

Kalayan tuangeun anu lezat sareng seuri bagja, perayaan ulang taun ka-10 Lintratek dugi ka kacindekan anu suksés!Usaha kamari mawa kauntungan ayeuna, sareng kesang dinten ayeuna pasti bakal ngakibatkeun prestasi anu cemerlang isukan.Dina 2022, hayu urang nguatkeun kapercayaan urang, nyieun usaha unremitted, ngahurungkeun impian urang kalawan gairah urang, sarta nuluykeun bab anyar dina ngembangkeun nulungan pamaké ngajawab masalah komunikasi!

poto grup

waktos pos: Jul-08-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun