Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan sinyal telepon sélulér?

Numutkeun pangalaman hirup sapopoé, urang terang yén dina situs anu sami, jinis telepon sélulér anu béda tiasa nampi kakuatan sinyal anu béda.Aya seueur alesan ngeunaan hasil ieu, di dieu kuring hoyong ngajelaskeun anjeun anu utama.

kumaha carana ningkatkeun kakuatan sinyal telepon sélulér

=> Alesan resi sinyal telepon sélulér lemah

  1. Jarak ti base station

Sinyal telepon sélulér dikirimkeun ti base station.Ku alatan éta, nalika anjeun aya di tempat deukeut munara sinyal, anjeun moal bisa manggihan kasusah wae salila prosés ngagunakeun telepon.Tapi lamun anjeun aya di padesaan kawas padesaan atawa villa di gunung, Anjeun salawasna bisa meunang ukur 1-2 bar panarimaan sinyal, malah No Service ditémbongkeun.Éta kusabab jarak jauh antara situs anjeun sareng base station panyadia jaringan telepon sélulér.

 

  1. Infrastruktur operator jaringan

operator jaringan béda (operator jaringan) nu nyadiakeun layanan jaringan pikeun jalma, bakal boga infrastruktur sorangan.Sakumaha urang tiasa nyarios, distribusi sareng kakuatan kaluaran menara sinyalna béda-béda.Sababaraha stasiun pangkalan operator jaringan utamina di kota sareng kirang di padesaan.Kukituna, upami anjeun nganggo hiji operator jaringan sareng di padesaan anu jauh ti kota, maka anjeun tiasa nampi resi sinyal telepon sélulér anu goréng.

 

  1. Kakuatan pangiriman sinyal

Kakuatan pangiriman sinyal utamina kalebet kakuatan pancaran stasiun pangkalan sareng kakuatan nampi telepon sélulér.Kakuatan ngirimkeun base station nyaéta yén kakuatan anu langkung luhur, langkung saé sinyalna, langkung kuat sinyal telepon sélulér, sareng sabalikna.

Daya panarima telepon sélulér gumantung kana kamampuan telepon sélulér urang pikeun nampa sinyal.Langkung kuat kamampuan nampi, langkung saé sinyalna, sareng langkung lemah kamampuan nampi, langkung parah sinyalna.

=> Kumaha carana ningkatkeun kakuatan sinyal ponsel lemah?

Janten, nalika resi sinyal telepon sélulér urang lemah pisan, naon anu kedah urang laksanakeun pikeun ningkatkeun kakuatan sinyal?

1. Jaga daya batre telepon sélulér anu cukup, kakuatan low tina handphone urang bakal mangaruhan resi sinyal jeung transmisi salila telekomunikasi.

2.Hindarkeun nganggo wadah telepon logam,sababaraha jenis bahan logam bakal meungpeuk pangiriman sinyal telepon sélulér dina sababaraha cara.

3. Robah operator jaringan.Upami anjeun kedah cicing di tempat anu jangkauan jaringan perusahaan anu anjeun anggo sakedik teuing, naha henteu ngan ukur ngaganti operator jaringan?Kiwari, loba nagara ngidinan pikeun ngaganti operator jaringan kalayan tetep nomer telepon heubeul.

4. Mésér panguat sinyal ponsel.Mésér set pinuh ku booster sinyal telepon sélulér (atanapi urang sebutkeun amplifier sinyal) pikeun ngalereskeun masalah ieu.Setel di tempat anjeun cicing, alat tiasa ningkatkeun resi sinyal ka bar pinuh, ngajantenkeun pangiriman komunikasi langkung gancang sareng langkung kuat.

Penguat sinyal telepon sélulér Lintratek dijual di 155 nagara di sakumna dunya, nyayogikeun langkung ti 2 juta pangguna.klik di dieumariksa model béda tina booster sinyal mobile sarta ngirim kami panalungtikan pikeun solusi jaringan profési.


waktos pos: Aug-09-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun