Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Genep fitur teknis konci poténsial komunikasi 6G

Halo sadayana, dinten ayeuna urang badé ngobrol ngeunaan poténsi fitur téknis konci jaringan 6G.Seueur netizen nyarios yén 5G henteu acan katutupan lengkep, sareng 6G badé sumping?Leres, leres, ieu mangrupikeun laju pangembangan komunikasi global!

6G

Dina Konférénsi Téknologi Global 6G ka-2, Liu Guangyi, lulugu ahli Cina Mobile, nyatakeun yén kakuatan panggerak jaringan 6G asalna tina tilu aspék: salah sahiji nyaéta tren integrasi ICDT, komputasi awan, AI, sareng data gedé, téknologi ieu gaduh mimiti ngahijikeun sareng jaringan dina jaman 5G., Pikeun ngagancangkeun transformasi digital sakumna masarakat;

liu-guangyi

Anu sanésna nyaéta ngeunaan jasa anyar, skénario énggal sareng sarat énggal, integrasi komunikasi, komputasi, AI sareng kaamanan, bakal janten arah pangembangan jaringan 6G.

Anu terakhir tina tilu aspék: aya pangalaman sareng pelajaran tina prosés pamekaran jaringan 5G, sapertos tangtangan konsumsi énérgi anu luhur sareng biaya jaringan 5G anu luhur, sareng paningkatan pajeulitna operasi sareng pangropéa jaringan anu disababkeun ku hirup babarengan. tina 5G, 4G, 3G jeung 2G jeung perluasan skala jaringan.

Jaringan 6G kedah ngagaduhan ciri dasar: kahiji, jasa on-demand, kadua, jaringan cerdas sareng saderhana, katilu, jaringan fleksibel, kaopat, kecerdasan endogen, kalima, kaamanan endogen, sareng kagenep, jaringan kembar digital.

Lapisan handap arsitéktur utama jaringan 6G hareup nyaéta lapisan sumberdaya fisik tradisional, kaasup base station, munara, frékuénsi, komputasi, jeung sumber gudang;lapisan tengah nyaéta lapisan fungsional jaringan, jeung hardware jeung software anu decoupled tina hardware kaayaan;lapisan luhur nyaéta lapisan manajemén orchestration, ngaliwatan The kembar digital nyadar operasi otomatis tina jaringan, ngaronjatkeun adaptability jaringan kana diferensiasi tina jasa anyar, skenario anyar jeung tungtutan anyar, sarta leuwih hadé expands kamampuhan jaringan 6G hareup.

Lintratek parantos komitmen pikeun janten pamimpin dina industri panyambung sinyal lemah.Ku alatan éta, urang ogé terus ngamekarkeun nuturkeun hambalan waktu.Kami yakin yén kami bakal nalungtik sareng ngembangkeun alat booster sinyal telepon sélulér sareng anteneu komunikasi anu aya hubunganana sareng 6G bahkan 7G.Penguat sinyal telepon sélulér Lintratek aya di 155 nagara sareng daérah di sakumna dunya, ngalayanan langkung ti 1.3 juta pangguna, ngabantosan pangguna ngabéréskeun kabutuhan sinyal komunikasi, promosi kamajuan industri, sareng nyiptakeun nilai sosial.Taros Kamipikeun ngawangun gawé babarengan.


waktos pos: Jul-08-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun