Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Prinsip kerja booster sinyal telepon sélulér

Penguat sinyal telepon sélulér, ogé katelah repeater, diwangun ku anteneu komunikasi, duplexer RF, panguat bising rendah, mixer, attenuator ESC, saringan, panguat kakuatan sareng komponén atanapi modul sanés pikeun ngabentuk tautan amplifikasi uplink sareng downlink.

Penguat sinyal telepon sélulér mangrupikeun produk anu dirancang khusus pikeun ngabéréskeun zona buta sinyal telepon sélulér.Kusabab sinyal telepon sélulér ngandelkeun panyebaran gelombang éléktromagnétik pikeun ngadegkeun kontak komunikasi, kusabab sumbatan wangunan, di sababaraha gedong jangkung, basements sareng tempat-tempat sanés, sababaraha pusat balanja, réstoran, tempat hiburan sapertos karaoke, sauna sareng pijat, jero taneuh. proyék pertahanan hawa sipil, stasiun subway, jeung sajabana, di tempat ieu, sinyal telepon sélulér teu bisa ngahontal jeung telepon sélulér teu bisa dipaké.

Panguat sinyal telepon sélulér Lintratekbisa ngajawab masalah ieu kacida alusna.Salami sistem booster sinyal telepon sélulér dipasang di tempat anu khusus, jalma tiasa nampi sinyal telepon sélulér anu saé dimana waé nalika anjeun nutupan sakumna daérah di dinya.Ieu mangrupikeun pic ngan ukur nunjukkeun kumaha booster mobile tiasa dianggo.

booster sinyal telepon sélulér

Prinsip dasar karyana nyaéta: nganggo anteneu maju (antena donor) pikeun nampi sinyal downlink tina base station kana repeater, ngagedékeun sinyal anu mangpaat ngaliwatan amplifier low-noise, ngurangan sinyal noise dina sinyal, sarta ngaronjatkeun. rasio signal-to-noise (rasio S/N).);lajeng ka handap-dikonversi kana sinyal frékuénsi panengah, disaring ku filter, amplified dina frékuénsi panengah, lajeng up-dirobah kana frékuénsi radio ku shifting frékuénsi, amplified ku power amplifier, sarta dikirimkeun ka stasiun mobile ku anteneu mundur. (anteneu transmisi ulang);dina waktos anu sami, anteneu mundur dianggo.Sinyal uplink stasiun mobile ditampi, sareng diolah ku tautan amplifikasi uplink sapanjang jalur sabalikna: nyaéta, dikirimkeun ka base station ngaliwatan panguat noise low, downconverter, filter, amplifier perantara, upconverter, sarta power amplifier.Kalayan desain ieu, komunikasi dua arah antara base station sareng mobile station tiasa dilaksanakeun.

Pitunjuk pamasangan sareng pancegahan:

1. Pilihan modél: Pilih modél anu cocog dumasar kana sinyalna sareng struktur wangunan.

2. rencana distribution anteneu: Paké panunjuk arah Yagi anteneu ker, sarta arah anteneu kedah nunjuk ka base station ngirimkeun saloba mungkin pikeun ngahontal efek panarimaan pangalusna.anteneu Omnidirectional bisa dipaké di jero rohangan, sarta jangkungna instalasi nyaeta 2-3 méter (Jumlah anteneu sarta lokasi gumantung kana aréa indoor jeung struktur indoor), ngan hiji anteneu indoor perlu dipasang pikeun rentang unobstructed indoor kirang ti 300 pasagi. méter, 2 anteneu jero rohangan diperlukeun pikeun rentang 300-500 méter pasagi, sarta 3 diperlukeun pikeun rentang 500 ka 800 méter pasagi.

3. Pamasangan booster sinyal telepon sélulér: umumna dipasang dina langkung ti 2 méter luhureun taneuh.Jarak antara lokasi pamasangan alat sareng anteneu jero ruangan sareng luar kedah dialihkeun kalayan jarak anu paling pondok (kalayan kabel anu langkung panjang, langkung ageung atenuasi sinyal) pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna.

4. Pilihan kawat: standar feeder booster sinyal radio sareng televisi (nyaéta TV kabel) nyaéta 75Ω, tapi booster sinyal telepon sélulér nyaéta industri komunikasi, sareng standarna nyaéta 50Ω, sareng impedansi anu salah bakal ngaruksak indikator sistem.The ketebalan tina kawat ditangtukeun nurutkeun kaayaan sabenerna dina situs.The panjang kabel, nu kandel kawat pikeun ngurangan atenuasi sinyal.Ngagunakeun kawat 75Ω sangkan host jeung kawat mismatched baris ngaronjatkeun gelombang nangtung sarta ngabalukarkeun leuwih gangguan gangguan.Ku alatan éta, pilihan kawat kudu differentiated nurutkeun industri.

Sinyal anu dikirim ku anteneu jero rohangan teu tiasa ditampi ku anteneu luar, anu bakal nyababkeun éksitasi diri.Sacara umum, dua anteneu dipisahkeun ku 8 méter pikeun nyegah éksitasi diri.

Lintratek, sacara profésional ngajawab masalah sinyal telepon sélulér!Puntentaros Kamipikeun layanan palanggan.


waktos pos: Jul-05-2022

Ninggalkeun Pesen Anjeun