. Cina KW35A sinyal nirkabel mobile repeater MGC AGC fungsi multi-band gain 90db pikeun masang outdoor wewengkon désa Produsén jeung Supplier |Lintratek

Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

KW35A repeater sinyal nirkabel mobile anu kuat MGC AGC fungsi multi-band gain 90db pikeun masang wewengkon désa outdoor

Katerangan pondok:

Lintratek nyayogikeun KW35A repeater sinyal nirkabel mobile anu kuat MGC AGC fungsi multi-band 90db gain pikeun masang luar désa.KW35A sinyal nirkabel repeater kaasup single band repeater, dual band repeater jeung triple band repeater.Éta cocog pikeun sabagéan ageung frekuensi sinyal di dunya, khususna pikeun nagara Asia, Amérika Kalér & Kidul.Kalayan skénario pamakean anu lega anu tiasa dianggo di Kantor sareng gedong komersil.Éta tiasa cocog sareng sagala jinis anteneu pikeun nutupan sinyal di tempat anu béda.

KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat MGC AGC fungsi multi-band gain 90db pikeun masang wewengkon désa outdoor.


Rincian produk

Tag produk

Perkenalan produk KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat

Kami nyayogikeun séri repeater sinyal nirkabel sélulér KW35A anu kuat sareng pita tunggal, pita ganda sareng pita triple, sanaos desain tampilan anu sami.BTW, séri ieu parantos diropéa dibandingkeun sareng versi anu lami, janten, éta tiasa nutupan unggal kombinasi pita frékuénsi:
Pita tunggal: KW35A-DCS/GSM/WCDMA/-LTE(B20)/TDD-D
Pita ganda: KW35A-CD/CG/CP/GD/GW/DW/TDD-GF
Pita tripel: KW35A-CDW/CGD/CGW/GDW/TDD-CDD/TDD-GDF

1.1 KW35A repeater sinyal nirkabel mobile

Parameter produk (Spésifikasi) KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat

Feature

Muti-band MGC waterproof outdoor sinyal booster

ODesain utlook

logam hideung atanapi warna ngaropéa kalawan layar tampilan LED

Size

330*240*130mm, 6.95kgs

PUkuran Ackage

3390 * 310 * 210mm, 7,51kgs

Ngarojong Frékuénsi

Band Tunggal

KW35A-CDMA: 850MHZ

KW35A-GSM: 900MHZ

KW35A-DCS: 1800MHZ

KW35A-WCDMA: 2100MHZ

KW35A-LTE (B20): 800MHZ

KW35A-TDD-D: 2600MHZ

Dband anu

KW35A-CD: 850+1800MHZ

KW35A-CG: 850+900MHZ

KW35A-CP: 850+1900MHZ

KW35A-GD: 900+1800MHZ

KW35A-GW: 900+2100MHZ

KW35A-DW: 1800+2100MHZ

Triple Band

KW35A-CDW: 850+1800+2100MHZ

KW35A-CGD: 850+900+1800MHZ

KW35A-CGW: 850+900+2100MHZ

KW35A-GDW: 900+1800+2100MHZ

KW35A-CDD: 900+1800+2600MHZ

KW35A-GDF: 900+1800+1900MHZ

Mkampak Sinyalna

5000m2

Daya Kaluaran

30±2dBm

35 ± 2dBm

Keuntungan

80 ± 2 dB

90±2dB

Ripple di Band

6dB

MTBF

50000 jam

Sasayogian tanaga

AC:100~240V, 50/60HzDC:5V 1A

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

<5W

Fitur Produk tina KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat

1.2 KW35A repeater sinyal nirkabel mobile

Kalayan fungsi AGC sareng MGC, alat KW35A repeater sinyal nirkabel sélulér anu kuat nyayogikeun seueur genah pikeun palanggan.Kusabab lingkungan sinyal nirkabel di tempat lokal sareng jarak antara aplikasi sareng base station henteu pasti pikeun klien sateuacan aranjeunna nampi bungkusan.Saatos masang kit pinuh ku KW35A repeater sinyal nirkabel sélulér anu kuat, upami lampu sistem janten beureum, éta hartosna resi sinyal aplikasina kuat teuing atanapi pangaruh gangguan diri tina mesin kajantenan, janten para klien kedah nyaluyukeun sacara manual ngirangan gain pikeun mastikeun fungsi jalan normal.

Aplikasi & Instalasi Produk

KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat bisa ningkatkeun sinyal sél dina wangunan nepi ka kira 50.000 suku pasagi, gumantung kana booster kit.Aktif DAS naekeun sinyal pikeun gedong masif, stadion, mall balanja jeung spasi séjén leuwih 50.000 suku pasagi nu boga count pisan tinggi pamaké simultaneous.Sabenerna, di loba gedong atawa spasi lega kawas tempat parkir jeung mall balanja, atawa tempat kalawan kapadetan populasi luhur kawas stasiun subway jeung wangunan bisnis, panarimaan sinyal telepon sél bakal pisan goréng malah bisa jadi NO SERVICE tanpa booster sinyal.

1.3 KW35A repeater sinyal nirkabel mobile

Kumaha carana masang KW35A kuat sinyal nirkabel mobile repeater?

Di handap ieu aya prinsip kerja KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat, contona di tempat parkir:

1.4 KW35A repeater sinyal nirkabel mobile

1.Before Anjeun masang sistem KW35A kuat sinyal nirkabel mobile repeater, Anjeun kudu mastikeun yén aya 3-4 bar resi sinyal mobile luar tina tempat parkir, sabab lamun sinyal luar teuing lemah, alat nu teu bisa jalan sabenerna.
2.Install anteneu outdoor luar dina hateupna atawa tempat anu unobstructed.Sareng pastikeun yén anteneu luar nunjuk langsung ka menara sinyal sapertos anu dipidangkeun dina gambar.Anteneu booster luar biasana mangrupikeun antena LPDA pita lebar atanapi antena Panel pita lebar.
3.Pasang KW35A repeater sinyal nirkabel mobile kuat sarta ngagunakeun kabel panjang-ngaropéa pikeun nyambungkeun repeater jeung anteneu outdoor, ayeuna anjeun bisa nyadar yén aya sababaraha pasangan jeung splitters antara booster sinyal jeung anteneu indoor.

Di tempat anu béda, rencana pamasangan KW35A repeater sinyal nirkabel sélulér anu kuat béda.Upami hoyong nutupan sakumna désa atanapi padésan anu jauh ti pangkalan, kami nyarankeun anjeun milih anteneu panel salaku anteneu resi sareng antena transmisi atanapi pilih grid salaku anteneu resi.

FAQ

1. Dupi abdi tiasa ngaropea logo sorangan jeung desain outlook alat?
Leres, Lintratek mangrupikeun produsén anu gaduh pangalaman langkung ti 10 taun, kami nyayogikeun palayanan OEM&ODM para klien nalika aranjeunna mésér pasamoan MOQ.

2. Naha anjeun nampi rencana cicilan?
Kami nampi rencana cicilan upami anjeun mesen jumlah anu ageung, 30% salaku pamayaran kanggo bahan produksi sareng 70% salaku pamayaran akhir pikeun pengiriman.

3. Dupi abdi tiasa meunang sampel bebas tina Lintratek sinyal booster?
Kami henteu nyayogikeun sampel gratis, tapi upami anjeun teras damel sareng kami, kami bakal nyayogikeun anjeun diskon dina urutan formal salaku kompensasi sampel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun