Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

Kasus proyék

Solusi pikeun konsumén tungtung

Miguel mangrupakeun salah sahiji konsumén tungtung urang ti Kolombia, anjeunna jeung kulawargana cicing di pinggiran Kolombia, jeung sinyal di imah geus goréng, sabab sinyal teu kuat.Tur aya masalah tembok blocking, sinyal outdoor sagemblengna diblokir.Biasana, aranjeunna kedah kaluar ti bumi kanggo nampi sinyal telepon sélulér.
Pikeun ngabéréskeun masalah ieu, aranjeunna tos ka kami Lintratek pikeun kahadean, naroskeun kit pinuh ku booster sinyal telepon sélulér sareng rencana instalasi.

Tim penjualan profésional Lintratek parantos ngarengsekeun rébuan kasus kalayan pangalaman langkung ti 10 taun.Janten, saatos nampi pamenta ti Miguel, urang mimiti ngantepkeun anjeunna ngonfirmasi inpormasi sinyal telepon sélulér di daérahna nganggo aplikasi telepon.Saatos uji frékuénsi, kami nyarankeun KW16L-CDMA ieu ka anjeunna dumasar kana tanggapanana:
1.Miguel jeung pamajikanana anu ngagunakeun operator jaringan sarua: Claro, kituna single band booster sinyal mobile cukup, sarta cocog jeung frékuénsi CDMA 850mhz.
2. Imah Miguel nyaeta ngeunaan 300 sqm, kituna hiji anteneu siling indoor bisa nutupan eta cukup.

1

KW16L-CDMA sacara efektif tiasa ngabéréskeun sinyal telepon, ngagedékeun resi sinyal sél.Dina hidayah ti anteneu, kakuatan sinyal outdoor bisa ditingkatkeun, sarta sinyal bisa dikirimkeun ka jero rohangan ngaliwatan témbok.Sakabeh proyék instalasi basajan pisan tapi cocog pikeun kaayaan Miguel.
Biasana kalayan rekomendasi urang, para nasabah daék nyobaan sampel dina munggaran.Kami bakal gaduh pamariksaan profésional sateuacan unggal mesin kaluar tina gudang.Saatos pamariksaan, staf gudang kami bakal taliti ngarangkep éta.Lajeng ngatur UPS logistik.

3

Saatos sakitar saminggu, aranjeunna nampi conto.Turutan pidéo sareng pitunjuk pamasangan kami.
Aranjeunna dipasang anteneu Yagi outdoor dina tempat kalawan sinyal outdoor alus, sarta disambungkeun anteneu siling indoor jeung panguat dina sambungan tina garis 10m.
Saatos junun masang amplifier sinyal, aranjeunna hasil nampi sinyal ditingkatkeun di jero rohangan, sinyal jero ruangan mimitina robih tina 1 bar ka 4 bar.

Nyarankeun pikeun Importir

1. Komunikasi awal: Pikeun nutupan daérah sinyal lemah lokal sareng ngarencanakeun pikeun ngajual booster sinyal telepon sélulér di Peru, palanggan importir kami Alex langsung mendakan kami Lintratek saatos milarian inpormasi kami ku Google.Penjual Lintratek Mark ngahubungi sareng Alex sareng diajar tujuan mésér booster sinyal telepon sélulér ku WhatsApp sareng email, sareng tungtungna nyarankeun aranjeunna modél anu cocog pikeun booster sinyal telepon sélulér: KW30F séri dual-band amplifier sinyal telepon sélulér sareng sinyal telepon sélulér séri KW27F amplifier, aranjeunna sadayana pengulangan kakuatan kaluaran ageung, kakuatanna masing-masing 30dbm sareng 27dbm, gainna 75dbi sareng 80dbi.Saatos ngonfirmasi tabel parameter tina dua séri ieu, Alex nyarios yén anjeunna wareg pisan ngeunaan padamelan sareng sikep urang.

3

2. jasa custom tambahan: Lajeng anjeunna nempatkeun maju syarat pikeun pita frékuénsi, logos na labél jasa custom.Saatos negotiating na confirming jeung departemen produksi jeung manajer departemén, kami sapuk sarat Alex sarta dijieun cutatan diropéa, sabab kami yakin yén urang bisa nyieun sampurna.Saatos 2 dinten diskusi, palanggan mutuskeun pikeun nempatkeun pesenan, tapi waktos pangiriman aya dina 15 dinten.Numutkeun pamundut waktos pangiriman customer urang, urang ogé diperlukeun konsumén mayar 50% deposit, jadi departemén produksi urang bisa expeditiously ngahasilkeun produk customer urang.

3. Konfirmasi pembayaran saméméh produksi: Saatos éta, urang bahas metode pamayaran, PayPal atanapi transfer bank (duanana katampa), saatos palanggan dikonfirmasi yén éta transfer bank, sareng palanggan nginpokeun yén tanaga DHL bakal sumping pikeun nyandak barang saatos produksi réngsé ( item EXW).Numutkeun pamundut palanggan, salesman langsung nyiapkeun invoice formal anu saluyu sareng ngirimkeun ka palanggan.
Poé saterusna, sanggeus nasabah mayar deposit 50%, sakabéh garis produksi parusahaan urang geus pinuh komitmen pikeun ngahasilkeun produk ngaropéa Alex urang, nu dijamin bakal dihasilkeun dina 15 poé.

4.Follow up tur ngapdet inpo produksi: Salila produksi barang customer di departemen produksi, salesman nu ogé inquired ngeunaan kaayaan produksi departemen produksi unggal 2 poé sarta ngalacak sakabeh proses.Nalika departemén produksi mendakan masalah produksi sareng pangiriman, sapertos kurangna bahan, liburan, logistik sareng waktos transportasi.

4

5. Bungkusan sareng pengiriman barang: Dina dinten ka-14 saatos deposit dibayar, penjual ngawartosan yén produksi barang parantos réngsé, sareng palanggan mayar sésana 50% tina jumlah total dina dinten kadua.Sanggeus mayar saldo, sanggeus konfirmasi finansial, salesman ngatur pikeun tanaga gudang pikeun pak barang dikirim.

5

Ninggalkeun Pesen Anjeun