. Cina KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal operator jaringan mobile enhancing gain 2G 3G 4G 70dB kalawan fungsi AGC Produsén jeung Supplier |Lintratek

Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

KW20L telepon sélulér UMTS 5-band booster sinyal operator jaringan sélulér ningkatkeun gain 2G 3G 4G 70dB kalayan fungsi AGC

Katerangan pondok:

Lintratek suplai KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal operator jaringan sélulér ningkatkeun gain 2G 3G 4G 70dB kalawan fungsi AGC.KW20L lima band runtuyan bisa nutupan pikeun lima band dina waktos anu sareng.
1.KW20L-LGDWL-B20 nyaeta jualan panas di nagara Éropa.Cukang lantaranana pikeun Éropa, 4g tiasa 800mhz atanapi 2600mhz.Di hiji tempat, éta tiasa ningkatkeun frekuensi sinyal operator anu béda.
2.KW20L-LGDWL-B28 / B7, loba dipaké di Asia, kawas Filipina.4g geus update pikeun 700mhz B28.
3.KW20L-LLCPA-B12 / B13, model ieu kalawan frékuénsi bisa loba dipaké di Amérika Kalér.Nu sarupa KW20L-LLCPA-B28/B7 panas di Amérika Kidul.

KW20L telepon sélulér UMTS 5-band booster sinyal operator jaringan sélulér ningkatkeun gain 2G 3G 4G 70dB kalayan fungsi AGC


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal bisa katutupan nepi ka lima frékuénsi sinyal.
Salaku conto:
Di nagara Éropa biasana operator jaringan nutupan 800/900/1800/2100/2600mhz pikeun 2g 3g 4g.Anu paling penting nyaéta aranjeunna sadayana sering dianggo.Lajeng, lima band booster bisa loyog klien perlu.Sanajan kitu, teu unggal tempat anu mibanda lima frékuénsi sinyal.Janten, upami anjeun henteu yakin kana modél mana anu anjeun kedah mésér, anjeun tiasa ngahubungi kami sareng kami bakal ngabantosan anjeun pariksa sareng ngirimkeun solusi jaringan pilihan.Simkuring gaduh dual band, triple band atawa quad band modél booster sinyal pikeun pilihan Anjeun.

1.1 KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Parameter produk (Spésifikasi) KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Feature

Lima (Penta) band AGC panguat sinyal jaringan sélulér

ODesain utlook

Hideung logam atawa warna ngaropéa kalawan layar tampilan LCD

Size

245*165*32mm, 1.25kgs

PUkuran Ackage

328*228*58mm, 1,55kgs

Ngarojong Frékuénsi

KW20L-LGDWL 700/800+900+1800+2100+2600MHZ;

KW20L-LCDWL 700+800+850+1800+2100MHZ;

KW20L-LLCPA 700(B12+B13)+850+1900+1700MHZ;

KW20L-LLCPA 700+850+1900+1700+2600MHZ;

Bjeung rubak

17M + 10M + 25M + 60M + 45M

Mkampak Sinyalna

800m2

Daya Kaluaran

15±2dBm

20 ± 2dBm

Keuntungan

55 ± 2 dB

70±2dB

Ripple di Band

6dB

MTBF

50000 jam

Sasayogian tanaga

AC:100~240V, 50/60HzDC:5V 1A

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

<5W

Kumaha carana masang KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal?

Handap aya prinsip gawé KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal:

1.2 KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

1. Sateuacan Anjeun masang alat, Anjeun kudu mastikeun yén aya 4 bar resi sinyal mobile luar wangunan, sabab lamun sinyal luar teuing lemah, alat nu teu tiasa dianggo sabenerna.
2. Pasang anteneu outdoor dina hateupna atawa tempat anu unobstructed.Jeung anteneu outdoor hadé nunjuk langsung ka base station kawas naon poto nembongkeun.
3. Pasang telepon sélulér KW20L UMTS 5-band booster sinyal di jero bumi sareng nganggo kabel 15m pikeun nyambungkeun booster sareng anteneu luar.Tapi anu paling penting nyaéta ngeunaan isolasi.Isolasi antara anteneu outdoor jeung indoor kudu boga témbok bata misahkeun.Upami henteu, cobian ngagedekeun jarakna.
4. Tungtungna, make kabel pikeun nyambungkeun KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal jeung anteneu indoor.Ngeunaan anteneu jero ruangan, kami gaduh anteneu siling, anteneu panel, anteneu pecut sareng anteneu desktop 360 derajat pikeun pilihan anjeun.Upami anjeun kedah nutupan 2 lantai atanapi langkung daérah, kami bakal nyarankeun anjeun nyambung sareng langkung ti dua anteneu jero ruangan.

anteneu booster lintratek

5. Lajeng ngahurungkeun booster jeung pariksa karya fungsi.Upami éta henteu tiasa dianggo, hubungi tim penjualan lintratek pikeun pitulung.

Fitur Produk & Aplikasi tina KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Penguat sinyal sélulér Lintratek cocog di seueur tempat anu béda dimana kuitansi sinyal sélulér goréng sapertos torowongan, désa, mall balanja, ruangan bawah tanah, ruangan KTV, jsb.

aplikasi booster sinyal lintratek

Sareng pikeun ukuran aplikasi anu béda, solusi jaringan béda-béda, sapertos KW20L telepon sélulér UMTS 5-band booster sinyal.
1.If sinyalna nyaeta 100-200sqm, Anjeun bisa mertimbangkeun pikeun kit pinuh ku 1 anteneu panel indoor.
(Kit lengkep kalebet: anteneu LDPA luar, kabel 15m luar, booster, anteneu panel jero ruangan nganggo kabel 2m, adaptor.)
2. Lamun sinyalna leuwih ti 200sqm atawa kalayan 2 wangunan lanté, mangka anjeun bisa mertimbangkeun pikeun dua nepi ka tilu anteneu indoor.
(Kit lengkep kalebet: anteneu LPDA luar, kabel 15m luar, booster, kabel 1m, adaptor 2 arah, 2 anteneu panel jero ruangan, kabel jero ruangan 5m atanapi 10m, adaptor.)
Upami anjeun bingung ngeunaan rencana pamasangan, anjeun tiasa ngahubungi kami pikeun saran anu langkung profésional.

FAQ

1. Dupi anjeun gaduh sinyal booster pikeun transmisi sinyal jarak jauh?
Leres, kami ogé nyayogikeun repeater kuat sareng repeater optik serat pikeun pangiriman sinyal jarak jauh, sakitar 1-3km.

2. Kumaha carana abdi tiasa terang instalasi pangalusna cocog pikeun tempat kuring?
Anjeun tiasa nyadiakeun kami blueprint wangunan anjeun nu Anjeun hoyong nutupan.Kami bakal ngarencanakeun draf pamasangan anu paling lumrah pikeun anjeun.

3. Ngan ukur tiasa nyambungkeun hiji sapotong anteneu jero ruangan sareng booster sinyal?
Henteu, anjeun tiasa masang langkung ti hiji sapotong anteneu jero ruangan nyumponan paménta anjeun, kami nyayogikeun splitter 2 arah atanapi 3 arah pikeun anjeun sadar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Ninggalkeun Pesen Anjeun