. Cina KW17L sinyal telepon sélulér booster GSM UMTS dual band 65dB gain kakuatan kaluaran 17dbm ditingkatkeun inti pikeun imah jeung kandaraan Produsén jeung Supplier |Lintratek

Surélék atanapi ngobrol online pikeun jasa One-stop, kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha pilihan solusi jaringan.

KW17L booster sinyal telepon sélulér GSM UMTS dual band 65dB gain kakuatan kaluaran 17dbm ditingkatkeun inti pikeun imah jeung kandaraan

Katerangan pondok:

Lintratek suplai KW17L booster sinyal handphone GSM UMTS dual band 65dB gain kakuatan kaluaran 17dbm ditingkatkeun inti pikeun imah jeung kandaraan.Éta tiasa naekeun dua pita pikeun 2G 3G sareng 4G di sakumna dunya, kakuatan kaluaranna 17dbm, gainna 65dbi pisan populer di county Amérika Kidul sareng nagara Wétan Tengah, sapertos, Kolombia, Honduras, Paraguay, Arab Saudi, Ghana, Yaman sareng Uni Émirat Arab.
KW17L booster sinyal ponsel GSM UMTS dual band 65dB gain kakuatan kaluaran 17dbm ditingkatkeun inti pikeun imah jeung kandaraan.


Rincian produk

Tag produk

Perkenalan produk KW17L booster sinyal telepon sélulér

Ngeunaan amplifier dual band séri KW17L, éta tiasa naekeun dua pita dina waktos anu sami, supados tiasa naekeun 2G 3G sareng 4G dina waktos anu sami sareng hiji booster sinyal telepon sélulér KW17L.
Bagian dasar tina hiji amplifier sinyal set lengkep, kalebet alat panguat, anteneu siling jero ruangan nganggo kabel 2m, anteneu LPDA luar, kabel 15m.Sakumaha biasa, urang nyambungkeun kabel 15m sareng anteneu LPDA luar sareng panguat.Salaku tambahan, sambungkeun amplifier sareng anteneu siling jero ruangan nganggo kabel 2m.

1.1 KW17L booster sinyal telepon sélulér

Parameter Produk (Spésifikasi) tina KW17L booster sinyal telepon sélulér

Feature

Dual band booster sinyal telepon sélulér

ODesain utlook

Hideung logam atawa warna ngaropéa kalawan layar tampilan LCD

Size

188*105*20mm, 0,72kgs

PUkuran Ackage

237*143*75mm, 1.2kgs

Ngarojong Frékuénsi

(Bjeung5 + Pita 4) CDMA+AWS 850+1700MHZ;

(Band 5 + Band 3) CDMA+DCS 850+1800MHZ;

(Band 5 + Band 8) CDMA+GSM 850+900MHZ;

(Band 5 + Band 2) CDMA+PCS 850+1900MHZ;

(Band 5 + Band 1) CDMA+WCDMA 850+2100MHZ;

(Band 8 + Band 3) GSM + DCS 900 + 1800MHZ

(Band 8 + Band 1) GSM + WCDMA 900 + 2100MHZ

 

Mkampak Sinyalna

600m2

Daya Kaluaran

15±2dBm

17 ± 2dBm

Keuntungan

53 ± 2 dB

65±2dB

MTBF

50000 jam

Sasayogian tanaga

AC:100~240V, 50/60HzDC:5V 1A

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

<5W

Di handap ieu prinsip kerja KW17L booster sinyal telepon sélulér.

1.2 KW17L booster sinyal telepon sélulér

Ngeunaan prinsip booster sinyal telepon sélulér KW17L, éta nampi sinyal sélulér ti base station ngaliwatan anteneu LPDA luar teras panguat bakal ningkatkeun sinyal sélulér, antena siling jero ruangan bakal ngirimkeun sinyal sélulér anu dikuatkeun ka telepon pangguna. , ku kituna kakuatan sinyal mobile pamaké bakal strengthened.
Awas, punten ulah nyetel anteneu outdoor deukeut base station lokal atawa nyetel jarak anteneu indoor na outdoor anteneu kirang ti 15m, sabab sinyal mobile pamaké bakal unggah kakuatan sinyal ditingkatkeun sarua ka base station lokal.
3.Product Feature & Aplikasi tina booster sinyal telepon sélulér KW17L
KW17L booster sinyal telepon sélulér tahan ka panas sareng Uap, sareng tiasa dianggo normal dina lingkungan -10 derajat ka 55 derajat.
Produkna ngagaduhan rupa-rupa aplikasi sareng seueur kombinasi frékuénsi.Ieu bisa dipaké dina log kabin, hotél, basement, bar, KTV jeung saterusna.

Fitur Produk & Aplikasi tina booster sinyal telepon sélulér KW17L

KW17L booster sinyal telepon sélulér tahan ka panas sareng Uap, sareng tiasa dianggo normal dina lingkungan -10 derajat ka 55 derajat.
Produkna ngagaduhan rupa-rupa aplikasi sareng seueur kombinasi frékuénsi.Ieu bisa dipaké dina log kabin, hotél, basement, bar, KTV jeung saterusna.

A. Lamun Anjeun hoyong install deui dina kabin log kalawan 100-200 méter pasagi, kami nyarankeun yén anjeun bisa masang hiji alat KW17L booster sinyal handphone kalawan anteneu siling indoor na anteneu LPDA outdoor.
B.Upami anjeun badé pasang dina KTV kalayan 400-600 méter pasagi, kami nyarankeun yén anjeun tiasa masang hiji sapotong alat booster sinyal telepon sélulér KW17L, dua dugi ka tilu lembar anteneu siling jero ruangan nganggo splitter 2 arah atanapi 3- jalan splitter, hiji sapotong anteneu LPDA outdoor kalawan sababaraha kabel.
Upami anjeun peryogi saran pertandingan, mangga ngahubungi tim penjualan Lintratek kami.

1.3 KW17L booster sinyal telepon sélulér

A.Upami Anjeun hoyong install deui dina log kabin kalawan100-200 méter pasagi, Kami nyarankeun yén anjeun tiasa masang hiji alat tina KW17L booster sinyal telepon sélulér sareng anteneu siling jero ruangan sareng anteneu LPDA luar.
B.Upami Anjeun hoyong install deui dina KTV kalawan400-600 méter pasagi, Kami nyarankeun yén anjeun tiasa masang hiji sapotong KW17L alat booster sinyal telepon sélulér, dua nepi ka tilu lembar anteneu siling indoor kalawan splitter 2 arah atawa splitter 3 arah, hiji sapotong anteneu LPDA outdoor kalawan sababaraha kabel.
Upami anjeun peryogi saran pertandingan, mangga ngahubungi tim penjualan Lintratek kami.

FAQ

Q: Naha panguat teu tiasa dianggo saatos instalasi?
A: ① Mangga pariksa jarak antara anteneu outdoor sarta anteneu indoor naha tetep jauh ti 15m atanapi henteu, dina urutan ulah timer interupsi.
② Mangga pariksa arah anteneu outdoor naha nunjuk ka base station.

Q: Dupi amplifier ngagedekeun 2G 3G atanapi 4G di nagara kuring
A: Panguat tiasa ngagedekeun 2G 3G sareng 4G salami jinisna tiasa naekeun anu saluyu, contona, KW17L-CP tiasa naekeun Band 5 sareng band 2, upami 2G 3G sareng 4G Kolombia nganggo dua pita ieu, KW17L- kami CP tiasa naekeun 2G 3G sareng 4G di Kolombia.

Q: Kumaha carana abdi tiasa meunang barang?Dupi anjeun ngawartosan waktos pengiriman barang?
A: Urang bakal nganteurkeun barang anjeun ku express, kayaning, DHL, TNT, EMS, FedEx, sarta UPS.
Waktu pengiriman barang tiasa bénten-béda ka nagara-nagara anu béda-béda, salesman luar negeri urang bakal tetep nengetan lagu sareng ngirimkeun apdet parsél ka anjeun.

Q: Jenis padika pembayaran anjeun nampi?
A: Urang biasana narima transfer bank, kartu kiridit, T/T, Western Union jeung PayPal, urang ogé bisa negotiate lamun kudu mayar ku métode séjénna.

Q Dupi repeater dipasang di luar wangunan?
A No, teu bisa, sabab panutup logam teu waterproof.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ninggalkeun Pesen Anjeun